Jacuzzi overkapping Een jacuzzi in de tuin is een zaligheid in de zomer. Op een zwoele avond bij volle maan volop genieten van het uitzicht op de sterrenhemel, terwijl de jetstreams van de jacuzzi je schouders en benen masseren: zalig. Maar wist je dat je ook in de winter perfect van die jacuzzi in de tuin kunt genieten? Met een overkapping zit je beschermd tegen weer en wind!

In alle seizoenen genieten van je jacuzzi in de tuin

Wie een jacuzzi in de tuin heeft, zou toch gek zijn om er niet alle dagen, het hele jaar door van te genieten? Toch denken heel wat jacuzzi-eigenaars die hun wellnessbad buiten in de tuin laten installeren, dat ze dat enkel bij mooi weer kunnen gebruiken. Niets is minder waar, want met de juiste bescherming tegen alle weersomstandigheden hoef je jezelf geen enkele beperking op te leggen. Integendeel, het genot van een jacuzzi in de tuin is zelfs nog groter in de winter, wanneer het buiten koud is en je desondanks toch van de weldaad van warm, borrelend water kunt genieten.

Lees meer

Geniet van je terras bij regenweerKan jij ook zo genieten van de rust op je terras? Genieten van de tuin en de vogels. Tenminste, als het niet regent … Jammer genoeg is het weer in België vaak een spelbreker. Terwijl het ook anders kan. Met een terrasoverkapping maakt een beetje regen écht geen indruk meer. Laat het vlees dus aanrukken en zet de grill alvast warm. Straks kan je zelfs in de winter genieten van je terras.

Het terras als verlengstuk van je woonkamer

Hoe vaak heb jij de voorbije zomer zonder trui of jasje buiten kunnen zitten? Wellicht niet zo vaak als je had gewild. Wil je langer en vaker genieten van je terras? Dan is een overkapping dé oplossing. De glazen constructie beschermt tegen weer en wind, terwijl je toch echt buiten zit.

Lees meer

Misschien bent u ook geinteresseerd in: