Jacuzzi overkapping Een jacuzzi in de tuin is een zaligheid in de zomer. Op een zwoele avond bij volle maan volop genieten van het uitzicht op de sterrenhemel, terwijl de jetstreams van de jacuzzi je schouders en benen masseren: zalig. Maar wist je dat je ook in de winter perfect van die jacuzzi in de tuin kunt genieten? Met een overkapping zit je beschermd tegen weer en wind!

In alle seizoenen genieten van je jacuzzi in de tuin

Wie een jacuzzi in de tuin heeft, zou toch gek zijn om er niet alle dagen, het hele jaar door van te genieten? Toch denken heel wat jacuzzi-eigenaars die hun wellnessbad buiten in de tuin laten installeren, dat ze dat enkel bij mooi weer kunnen gebruiken. Niets is minder waar, want met de juiste bescherming tegen alle weersomstandigheden hoef je jezelf geen enkele beperking op te leggen. Integendeel, het genot van een jacuzzi in de tuin is zelfs nog groter in de winter, wanneer het buiten koud is en je desondanks toch van de weldaad van warm, borrelend water kunt genieten.

Terrasoverkapping of jacuzzi-overkapping?

De tussenseizoenen schenken ons elk jaar weer de grilligste weersomstandigheden. Pittige windvlagen die je herfstwandeling letterlijk een boost geven, maartse buien die de komst van de lente inluiden, soms zelfs sneeuwvlokken in april: ‘onvoorspelbaar’ is een understatement als het gaat over ons Belgische weertje. Dat maakt het in de herfst en lente moeilijk om buitenactiviteiten te plannen. Vrienden uitnodigen voor een barbecue, een ongeplande drink op je terras om het weekend in te luiden op vrijdagavond: dat soort van feestelijke gelegenheden wordt soms flink verstoord door de grillen van de weergoden. De oplossing? Een overkapping. Over je terras of over je jacuzzi: beide zijn mogelijk.

Waarom je jacuzzi in de tuin overkappen?

Om het meeste uit je jacuzzi te halen, wil je hem natuurlijk het liefst alle dagen van het jaar gebruiken. Met een overkapping van de jacuzzi in je tuin kan dat ook gewoon. Niet alleen zit je beschermd tegen regen en sneeuw, ook van de wind heb je geen last meer met een jacuzzi-overkapping.

Bang dat het te fris wordt in de winter? Ook daarom is een overkapping van je jacuzzi een goed idee. De warmte van het water stijgt naar boven en wordt door de overkapping tegengehouden. Zo wordt het behaaglijk warm op je jacuzziplekje in de tuin, en kun je evengoed genieten van je winterse jacuzzibeurt als van je zomerse wellnessmoment!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.