Rokersruimte voor het bedrijf en de horeca

Door de hedendaagse wetgeving is het bijna overal verboden te roken in openbare plaatsen. Mensen zijn dus steeds verplicht om buiten hun sigaretje op te steken. Vaak in gure en onprettige weersomstandigheden.

Hier biedt BOzARC ook een uitgekiende oplossing. Gun uw klanten, medewerkers of uzelf de luxe om in de buitenlucht van uw sigaret te kunnen genieten, maar ditmaal wel op een gezelligere manier. Beschermd tegen regen en wind. U creëert ook meteen een socialere omgeving. Ideaal naar de winter toe is deze overkapping te voorzien van een terrasverwarmer.

Een overdekte rokersruimte voor uw café, hotel of restaurant door BOzARC
Overkapte rokerstruimte, uitgevoerd door BOzARC, voor uw zaak
Overkapping van het terras & rokersruimte van uw restaurant door BOzARC
Overkapping van uw rokersruimte door BOzARC
Overkapte rokersruimte door BOzARC
Overdekte rokersruimte voor uw café door BOzARC


Een BOzARC rokersruimte toont dus niet alleen dat u geeft om het comfort van uw klanten, het zorgt ook meteen dat uw zaak een professionelere uitstraling heeft. Op deze manier laat u blijken dat u waarde hecht aan iedereen en uw klanten zullen dit gebaar zeker en vast appreciëren!

Net als onze carports en terrasoverkappingen zijn onze rokersruimtes volledig op maat verkrijgbaar. Meer informatie hieromtrent? Aarzel niet om ons te contacteren !

Vraag hier uw gratis offerte aan voor een rokersruimte