• Home
  • Types overkappingen

Overzicht BOzARC overkappingen

Niets zo vervelend als bezoek dat buiten in de regen staat. Met een deurluifel wordt de inkom van uw woning of bedrijf mooi aangekleed en zijn bezoekers beschermd tegen gure weersomstandigheden.

Roken is op openbare plaatsen bijna overal verboden, waardoor rokers verplicht buiten in regen en wind hun sigaretje moeten opsteken. Bescherm hen met een van onze terrasoverkappingen!

Ontvang bezoekers in stijl met een overdekte inkomhal. Onze inkomoverkappingen kunnen volledig op maat gemaakt worden en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Onze fietsenstalling overkappingen zijn verkrijgbaar in alle lengtes en breedtes. Bovendien zijn ook zijwanden beschikbaar om de fietsen nog beter te beschermen tegen regen, hagel en wind.

Met onze overkappingen creëert u snel en eenvoudig stockage ruimte buiten. Uw goederen zijn extra goed beschermd en uw medewerkers blijven droog. Voor de afwerking hebt u de keuze uit alle RAL-kleuren.

Ook voor grote projecten kan u steeds bij ons terecht. Onze overkappingen worden op maat gemaakt en we deinzen niet terug voor een uitdaging, integendeel! U krijgt bovendien 10 jaar garantie.