Skip to main content

Geniet van je terras bij regenweerKan jij ook zo genieten van de rust op je terras? Genieten van de tuin en de vogels. Tenminste, als het niet regent … Jammer genoeg is het weer in België vaak een spelbreker. Terwijl het ook anders kan. Met een terrasoverkapping maakt een beetje regen écht geen indruk meer. Laat het vlees dus aanrukken en zet de grill alvast warm. Straks kan je zelfs in de winter genieten van je terras.

Het terras als verlengstuk van je woonkamer

Hoe vaak heb jij de voorbije zomer zonder trui of jasje buiten kunnen zitten? Wellicht niet zo vaak als je had gewild. Wil je langer en vaker genieten van je terras? Dan is een overkapping dé oplossing. De glazen constructie beschermt tegen weer en wind, terwijl je toch echt buiten zit.

Verleng het buitenseizoen

Breng hele avonden door op je terras zonder kou te lijden en dat vanaf de vroege lente tot diep in de zomer. Het terras wordt zo pas écht het verlengstuk van je woonkamer, want binnen en buiten vloeien in elkaar over, ook al regent het. Is het voor jou net iets te fris buiten? Met een terrasverwarmer op gas verleng je het buitenseizoen gemakkelijk met enkele maanden, want dankzij een overkapping blijft de warmte langer hangen op je terras.

Bescherming tegen regen en zon

Terrasoverkappingen zijn er in verschillende varianten. Ga je voor een open en lichte constructie onder een transparante koepel of zit je liever uit de zon? Kies dan voor een overkapping met zonwerende dakbedekking. Buiten op de laptop werken of van een goed boek genieten, lukt perfect dankzij de permanente schaduw. En voor een regenbui hoef je nu niet meer naar binnen te vluchten!

Onze terrasoplossingen op Batibouw

Wil ook jij van je terras kunnen genieten, zelfs als het regent? Neem dan vlug contact op of breng ons een bezoekje op Batibouw. Tal van onze overkappingen zullen er te bewonderen zijn.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.