De Expo in Roeselare wordt van 23/11 tot 25/11 en van 29/11 tot 1/12/2019 opnieuw de place to be voor alles wat met interieur, kunst, decoratie, exterieur en bouw te maken heeft.

BOzARC zal naar goede gewoonte aanwezig zijn tijdens dit eindejaarsevent op stand F3 en zal je mee te inspireren voor je buitenruimte tijdens Huis en Tuin, de lifestylebeurs van dit moment!

Lees meer

BOzARC carports en terrasoverkappingen is standhouder tijdens de beurs BouwXpo Kortijk 2019, het evenement voor Bouwen, Verbouwen en Interieur van zaterdag 9 tot en met maandag 11 November 2019.

Informeer jezelf gedurende deze 7de editie van 3 dagen bij de belangrijkste partijen uit iedere branche onder één dak: van woningbouwbedrijven, makelaars en interieurbedrijven tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en -diensten. 

BouwXpo is interessant en zeker een bezoek waard voor iedereen die plannen heeft zowel voor de bouw, renovatie als inrichting van uw woning.

Lees meer

Van 1 tot en met 4 en van 8 tot en met 11 november 2019 is Woonestetika 2019 dé place to be voor de interieurliefhebber!  

Reeds 41 jaar trekt deze beurs interessante exposanten aan en voldoet ze samen met deze standhouders aan de verwachtingen van haar bezoekers.

Bezoek de stand van BOzARC Limburg tijdens de beurs Woonestetika 2019 en maak uitgebreid kennis met het brede gamma en de mogelijkheden van BOzARC carports en terrasoverkappingen.

Lees meer

Misschien bent u ook geinteresseerd in: