Heeft u ook weer goesting in de lente? De Kortrijkse TuinXpo is een van de eerste indoor tuinbeurzen met een sterke focus op de allernieuwste trends! Zoals elk jaar kan elke bezoeker de nodige inspiratie opdoen en is er voor elke smaak en budget de nodige input te vinden. Meer genieten van je buitenruimte en het gezonde buitenleven kan snel in orde worden gebracht door een BOzARC terras overkapping!

Als bezoeker kan je niet enkel de standen van de deelnemende ondernemers bezoeken maar wandel je ook langs de demotuinen en groene zones of neem je deel aan workshops. 

Indoor tuinbeurs met gratis toegang

Kijk jij ook al uit naar de lente en kan je niet wachten om aan de slag te gaan in je tuin? Dan mag je deze indoor tuinbeurs van het jaar niet missen! Je vindt er een volledig aanbod voor alle materialen, producten, gespecialiseerd advies een kwekerspaviljoen,... Bereid je voor op een heerlijke zomer en laat je inspireren om je droom te realiseren!

Bezoek onze stand - Nr 4107

Ook BOzARC heet u hartelijk welkom op onze stand nr 4107 voor terrasoverkappingen en carports. Je terras en tuin zijn immers één geheel en met een mooie terrasoverkapping geniet je nog langer van het buitenleven. 's Avonds langer op je terras zitten, maar ook gewoon vroeger op het jaar kunnen genieten van de prille lentezon. Meer weten? Kom dan zeker eens langs!

Praktische info

Tuinxpo vindt plaats van vrijdag 2 maart tot en met zondag 4 maart in de Kortijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 te Kortrijk.

De toegang is gratis en voor de parking betaalt u € 4,-/24u aan de automaat.

Er zijn verschillende eetgelegenheden (hal 4) en gratis professionele kinderopvang

Openingsuren:

  • Vrijdag 02 maart 2018 van 10u00 tot 20u00
  • Zaterdag 03 maart 2018 van 10u00 tot 18u00
  • Zondag 04 maart 2018 van 10u00 tot 18u00

 Meer informatie, routebeschrijving en exposanten vind je op tuinxpo.be.

TuinXpo 2017

 

Van 24 februari tot en met 1 maart 2018 kunnen jullie BOzARC naar goede gewoonte op Batibouw, de "place to be" voor de bouw-, renovatie- en woonsector. Loop dus zeker even langs onze stand 01304 en bekijk onze carports en terrasoverkappingen van zeer nabij terwijl onze experts u de nodige technische informatie kunnen verschaffen.

Lees meer

Ontdek opnieuw de BOzARC carports en terrasoverkappingen op Wonen 2018, de bouw- en interieurbeurs Nekkerhal te Mechelen van 27 januari tot en met 4 februari 2018.
Informeer je bij meer dan 200 exposanten en krijg professioneel en persoonlijk advies over de nieuwste technieken en de trends op het gebied van bouw- en interieur!

Waar:

Nekkerhal Brussels North te Mechelen
Plattebeekstraat 1
BE-2800 Mechelen

Lees meer

Misschien bent u ook geinteresseerd in: