Van 21 mei tot en met 29 mei 2022 kunnen jullie het BOzARC-team ontmoeten tijdens Batibouw, de welbekende beurs en "place to be" voor de bouw-, renovatie- en woonsector in België.

Loop dus zeker even langs onze stand (09314 in HAL 9) in Brussels Expo en bekijk onze carports en terrasoverkappingen van dichtbij terwijl onze eigen experts u de nodige praktische en technische informatie verschaffen.

Lees meer

Van 15 tem 23  januari 2022 kan u onze nieuwste modellen carports en terrasoverkappingen naar ontdekken op de Bouw & Reno Beurs te Antwerpen.

Deze gekende beurs met meer dan 200 exposanten en regionale dealers uit elk segment van de (ver)bouwsector vindt plaats in Antwerp Expo. Kom zeker eens een kijkje nemen en stel de nodige vragen aan de standhouders over uw plannen en ga naar huis met een concreet project in handen.

Lees meer

Bezoek BOzARC (stand 4223 in hal 2) tijdens BIS 2021 in Flanders Expo in Gent van zaterdag 2 tot en met zondag 10 oktober 2021!

Maak kennis met ons team van experts en verdiep jezelf de vele opties en de voordelen van een BOzARC carport of terrasoverkapping!

De grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen! Op de BIS-beurs vind je kwalitatieve en interessante verdelers, veel inspiratie en professioneel advies over keukens, badkamers, interieurafwerking, isolatie, hernieuwbare energie, terrasoverkappingen en zoveel meer. De ideale startplek om je (ver)bouwplannen uit te werken!

Lees meer

Misschien bent u ook geinteresseerd in: