Tijdens de beurs Déco & Jardin van 13 tem 16 maart 2020 verwachten we jullie samen met onze distributeur Jardin Confort om een bezoekje aan onze BOzARC stands (stand 4 en 5).

Ontdek de vele mogelijkheden en extra toepassingen die voorzien kunnen worden bij de installatie van een BOzARC carport of terras overkapping!

Lees meer

Heeft u ook weer goesting in de lente? De Kortrijkse TuinXpo van 6 tem 8 maart 2020 is een gekende indoor tuinbeurs met een sterke focus op de allernieuwste trends zoals recyclage-uitdagingen en heeft tevens een DIY-belevingszone in haar aanbod! Zoals elk jaar kan u de nodige inspiratie opdoen en is er voor elke smaak en budget de nodige ideetjes opdoen. Geniet nog meer van je buitenruimte en de gezonde buitenlucht door een BOzARC terras overkapping!

Als bezoeker wandel je ook langs de demotuinen en groene zones of neem je eenvoudig deel aan interessante workshops. 

Lees meer

Van 29 februari tot en met 8 maart 2020 kunnen jullie het BOzARC-team ontmoeten tijdens Batibouw, de  jaarlijkse "place to be" voor de bouw-, renovatie- en woonsector.

Loop dus zeker even langs onze stand 08218 in hal 8 in Brussels Expo en bekijk onze carports en terrasoverkappingen van dichtbij terwijl onze experts u de nodige praktische en technische informatie verschaffen.

Lees meer

Misschien bent u ook geinteresseerd in: