Skip to main content

afdak terras Een afdak boven je terras verlengt de zomer. Bedenk maar eens hoeveel regenbuien elke zomer weer je terrastijd komen dwarsbomen. Met een afdak behoort dat probleem tot het verleden. Zeg dus nooit meer: “Het is geen terrasjesweer!”

Verleng de zomer met een afdak over je terras

Hoeveel dagen per jaar is het écht ideaal terrasjesweer? Zelfs in de zomer zien we onze barbecueplannen vaak gedwarsboomd door een onverwachte bui. Ons terras ligt er dan ook vaak verlaten bij – zélfs in de zomer. Gelukkig bestaat daar een eenvoudige oplossing voor. Bouw een afdak over je terras en laat je niet meer afschrikken door de regen.

Waarom een aluminium afdak de beste keuze is

Aluminium is licht, stevig én mooi. Het zijn precies die drie eigenschappen die je zoekt in een afdak over je terras. Waarom? Een stevig afdak kan tegen een stootje en gaat jaren mee. Een lichte constructie laat zich bovendien gemakkelijk plaatsen tegen elk type gevel. En natuurlijk moet het geheel er ook netjes uitzien. Kies uit verschillende kleuren het terrasdak dat het beste bij jouw gevel past. Kies daarbij desgewenst een passend zonnescherm en je bent steeds verzekerd van een gezellig schaduwplekje op je terras.

Met of zonder zijwand of windscherm?

Dankzij een terrasafdak met zijwand zit je niet alleen uit de regen, je zit ook uit de tocht. Vangt jouw terras over het algemeen veel wind? Dan is een zijwand een goed idee. Die is net als je terrasafdak gemaakt van sterk aluminium en onbreekbaar polycarbonaat. Nu houden stevige windvlagen je zelfs niet meer van je terras!

Nooit meer barbecues uitstellen

Schaf je dus een kwaliteitsafdak aan en geniet tot een heel eind in oktober van je tuin. Plan gerust die barbecue enkele weken van tevoren in, want het weer is géén bepalende factor meer voor jouw terrasplezier!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2023 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.