Skip to main content

Een carport voor uw mobilhome: betrouwbare bescherming

Uw mobilhome is allicht een flinke investering en u wilt hem dus optimaal beschermen. Maar omdat uw garage niet ruim genoeg is voor zo’n groot voertuig, kiest u er misschien voor om uw trouwe reisgezel iets verder van huis te stallen. Met een aluminium carport van BOzARC kunt u uw mobilhome echter evengoed beschermen, en tóch naast de deur parkeren. Ontdek alle voordelen van onze stijlvolle aluminium carports voor mobilhomes.

Een carport voor uw mobilhome: door weer en wind

Uw mobilhome beschadigd aantreffen na een hagelbui of een hevige rukwind? Nee, bedankt! Uw mobilhome goed beschermen is een topprioriteit voor wie hem liever niet in waarde ziet dalen of dure herstellingswerken wil vermijden. Onze carports voor mobilhomes zijn gelukkig bijzonder stevig dankzij hun dakbedekking in massief polycarbonaat en aluminium frame. Na een storm toch maar even checken of uw wel mobilhome ongedeerd is? Gewoon een kijkje om de hoek nemen volstaat.

Bovendien leveren we geen carport met standaardafmetingen aan, maar ontwerpen we steeds een carport op maat van uw mobilhome én uw smaak. Dat wil zeggen dat u zelf de geschikte afmetingen kiest en de keuze hebt uit heel wat kleuren, soorten dakbedekking (doorzichtig, warmtewerend of zonwerend) en extra accessoires. Dankzij onze unieke funderingstechniek hoeven we uw terras of oprit niet eens open te breken om de carport te plaatsen.

 

Een carport voor uw mobilhome bij BOzARC kopen? Goed idee!

Uw kwalitatieve mobilhome verdient een optimale bescherming. De aluminium carports van BOzARC zijn niet alleen uitermate stevig, ze zijn ook duurzaam, stijlvol en onderhoudsvriendelijk. Maar daar houdt het niet op. Wist u bijvoorbeeld dat BOzARC …

 

  meer dan 22 jaar ervaring heeft in overkappingen?
al zijn carports en overkappingen lokaal in een atelier in België vervaardigt?
steeds 10 jaar garantie biedt op het breken van de dakbedekking plus 10 jaar op de kwaliteit van de poederlak?
een stijlvolle totaaloplossing uitwerkt, met formaten, kleuren en accessoires naar keuze?
een snelle en professionele service aanbiedt?
alleen carports aanbiedt die het verplichte CE-keurmerk dragen voor zowel de productie als de plaatsing van uw carport?

 

Carport voor uw mobilhome: parkeer hem altijd dicht bij huis!

Klik hier voor een gratis online offerte

 

Een carport voor uw mobilhome plaatsen: de werkwijze

Een goede service betekent onder meer een snelle doorlooptijd. BOzARC gaat al 8 tot 10 weken na de bestelling over tot de uiteindelijke plaatsing. Ontdek hier de verschillende stappen van onze werkwijze.

Stap 1
U krijgt binnen de 48 uur na uw aanvraag een offerte met een richtprijs.

Stap 2
Onze technisch adviseur komt na afspraak bij u langs om de afmetingen op te nemen en de mogelijkheden met u te bespreken. U krijgt onmiddellijk een definitief prijsvoorstel.

Stap 3
Na uw akkoord gaan wij meteen aan de slag in ons atelier in België. Uw carport wordt daar volledig op maat en volgens uw wensen gemaakt.

Stap 4
Onze medewerkers plaatsen uw carport op 1 dag, zónder breekwerken!

 

Wilt u uw mobilhome dicht bij huis parkeren onder een stevige carport van BOzARC?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Hebt u nog vragen over onze carports voor mobilhomes? Neem gerust contact op met onze medewerkers.

Onze klanten aan het woord

Met deze willen we onze dank en waardering tonen over de perfecte en professionele plaatsing van jullie team. Onze kwalitatieve overkapping is duidelijk het resultaat van een professioneel team. Wij zouden BOzARC alvast aanraden! en misschien tot een volgende gelegenheid.

DC - Hoevenen

De ploeg van vandaag heeft heel goed werk geleverd. Zij weten van aanpakken en hebben de werken degelijk uitgevoerd. Dit wou ik u graag laten weten. De namen van uw collega's ben ik vergeten te vragen, maar ik hoop dat u hen een pluim geeft.

Fam. Vandenbroeck - Geel

Hierbij wil ik graag beide installateurs feliciteren die vandaag heel vakkundig de overkapping van onze mobilhome hebben gezet. Ik kijk alvast terug op een vlotte samenwerking met het BOzARC team, als iedereen zo'n service gaf... het zou plezant zijn !

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.