Carport voor je mobilhome

Ben je op zoek naar een oplossing om je mobilhome veilig te stallen? Dan is een carport ideaal. Je mobilhome wordt altijd beschermd tegen regen, hagel, vallende takken, … en blijft op die manier in perfecte staat. Bovendien zijn carports voor mobilhomes in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Vraag een gratis offerte aan voor jouw mobilhome-carport

 

Een carport van BOzARC voor uw motorhome tegen uw zijgevel
Een aanbouw carport voor motorhomes door BOzARC
Een 3m hoge, vrijstaande, carport voor een motorhome uitgevoerd door BOzARC
Een enkele carport van BOzARC voor uw motorhome
Een dubbele carport van BOzARC voor uw motorhome
Vrijstaande carports voor motorhome van BOzARC

Een carport op maat

Een carport voor je mobilhome is hoger dan de standaardmodellen. Zowel de lengte als de breedte varieert. Als je met ons in zee gaat, ben je er zeker van dat de carport perfect aan je wensen voldoet. Wij maken al onze carports namelijk op maat. Verder gebruiken we een gebogen dakstructuur, zodat je nooit gehinderd wordt door een dwarsbalk wanneer je je mobilhome onder carport rijdt.

Tip: ook een carport voor je mobilhome kan met zijwanden worden uitgerust.

Een carport voor je mobilhome: de afwerking

In de meeste gevallen wordt een carport voor een mobilhome tegen de gevel geplaatst. Heb je voldoende ruimte? Dan kun je hem ook vrijstaand (bijvoorbeeld in je tuin) laten installeren. De aluminium profielen van onze carports zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je vindt dus zeker een carport die bij de stijl van je woning past. Op die manier creëer je een harmonieus geheel! 

Tien jaar garantie

Bij BOzARC hechte we veel belang aan kwaliteit en service. Net zoals bij onze andere carports bestaat het gebogen dak van je mobilhome-carport uit de onbreekbare kunststof polycarbonaat. Bovendien bieden we tien jaar garantie tegen het breken en het barsten van de platen.

Interesse in een carport voor je mobilhome? Neem contact met ons op en vraag een offerte op maat aan! Onze technische adviseurs komen vrijblijvend bij je langs. 

 

Vraag een gratis offerte aan voor jouw mobilhome-carport