Een jacuzzi-overkapping: zomer en winter op-en-top genieten

Hou je ervan om te genieten van je buitenjacuzzi? Dan weet je ongetwijfeld dat slecht weer een echte spelbreker kan zijn. Als het begint te regenen, moet je stante pede gaan schuilen en hopen dat de regenbui snel wegtrekt. Daar gaat je wellnessmoment. Dankzij een jacuzzi-overkapping hoef je dat scenario evenwel niet te vrezen. 

Vraag een gratis offerte aan voor jouw jacuzzi-overkapping

Gebruik je jacuzzi in alle weerscondities
Geniet optimaal van je jacuzzi onder een BOzARC overkapping
Overkappingen voor uw jacuzzi door BOzARC
Elke jacuzzi overkapping door BOzARC is volledig op maat
Een vrijstaande jacuzzi? Kies voor een BOzARC jacuzzi overkapping
Een vrijstaande jacuzzi ingericht tussen 2 muren? Kies voor een dubbele jacuzzi overkapping van BOzARC
Werd uw jacuzzi tegen uw gevel geinstalleerd? Kies voor een BOzARC jacuzzi overkapping

Altijd genieten in je buitenjacuzzi

Een jacuzzi-overkapping behoedt je niet alleen voor plensbuien. Ook tijdens de frissere maanden en zelfs wanneer de temperaturen richting vriespunt gaan, kun je je jacuzzi blijven gebruiken. De warmte van de jacuzzi stijgt namelijk en blijft onder de overkapping hangen. Terwijl de koude vrij spel krijg, geniet jij met een glaasje bubbels in de hand volop van een ontspannend moment.

Wellness tot in de late uurtjes

Ook ‘s avonds kun je langer genieten van je buitenjacuzzi. Dankzij de gebogen dakstructuur creëert de jacuzzi-overkapping een ruimtelijk gevoel en valt de dauw op de constructie. Je kunt tot in de late uurtjes lekker blijven genieten, samen met je partner onder de sterrenhemel.

Een jacuzzi-overkapping bestellen

Wil je optimaal gebruikmaken van je buitenjacuzzi? Aarzel dan niet en ga voor een jacuzzi-overkapping. Onder alle weersomstandigheden neem je zorgeloos plaats in de jacuzzi! 

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op! Onze technische adviseurs komen graag vrijblijvend langs voor een offerte op maat

Vraag een gratis offerte aan voor jouw jacuzzi-overkapping