Veelgestelde vragen

Heb ik ook een bouwvergunning nodig?

Of u al dan niet een bouwvergunning nodig heeft voor het plaatsen van een carport of terrasoverkapping hangt af van uw verkavelingsvoorschriften. U doet hiervoor best even navraag bij uw lokale gemeente of stad. Een schriftelijke toestemming van de buren helpt u reeds een heel eind vooruit.

Welke garantie biedt BOzARC op haar overkappingen?

BOzARC biedt steeds 10 jaar garantie op de dakbedekking. Dit naar breken en vergelen toe. Tevens geldt er een 10 jarige garantie op de kwaliteit van de poederlak.

Hoe wordt de BOzARC overkapping het best onderhouden?

We raden u aan de BOzARC overkapping van bij de aankoop een 2 tal keren per jaar grondig af te spuiten met de hogedruk reiniger. (max 100 bar) U mag een biologisch neutraal zeepproduct gebruiken om aan het water toe te voegen. De dakbedekking in polycarbonaat is krasgevoelig. Opgewaaide zandkorrels veranderen een spons, zeemvel of ander wrijfdoek in regelrecht schuurpapier!

Kunnen jullie een richtprijs geven voor een BOzARC overkapping?

Je kan online een offerte met een richtprijs ontvangen door hier te klikken. Indien u wenst kan u tevens een mailtje sturen naar info@bozarc.be. Een foto van de situatie, vergezeld met enige afmetingen stelt ons in staat u een zo correct mogelijke offerte toe te zenden.

Een exacte offerte maken onze technische adviseurs op na een plaats bezoek bij u thuis.

Ik vind hier geen antwoord op mijn vraag?

Geen probleem, stel uw vraag via het contactformulier op onze website en wij helpen u graag verder.