Skip to main content

Veelgestelde vragen

Heb ik ook een bouwvergunning nodig?

Of u al dan niet een bouwvergunning nodig heeft voor het plaatsen van een carport of terrasoverkapping hangt af van uw verkavelingsvoorschriften. U doet hiervoor best even navraag bij uw lokale gemeente of stad. Een schriftelijke toestemming van de buren helpt u reeds een heel eind vooruit.

Welke garantie biedt BOzARC op haar overkappingen?

Wij bieden een garantie op de lakkwaliteit van het aluminium en het staal alsook op de dakplaten (tegen barsten en breken) voor een periode van 10 jaar vanaf de datum van oplevering, dit volgens de voorwaarden van de fabrikant van de desbetreffende producten. Op de algehele constructie geldt een garantie tegen lekkage van 3 jaar vanaf de datum van oplevering. Na deze 3 jarige garantieperiode worden werkuren en verplaatsingskosten aangerekend (na offerte en schriftelijke goedkeuring klant). Voormelde garantie geldt niet voor schade aan de producten ten gevolge van extreme weersomstandigheden (onder meer doch niet uitsluitend het aanvriezen van dauw, storm of hagel, sneeuwdruk van sneeuw niet afkomstig van onze overkapping, enz.), ondergraving van de constructie door knaagdieren, verstopping van dakgoten en andere afvoeren. Op alle accessoires, zoals hier vermeld maar niet gelimiteerd: LED verlichting, glazen (schuif) wanden, zonneluifels, elektrische screens… wordt een garantie gegeven van 2 jaar en dit volgens de voorwaarden van de desbetreffende fabrikant. Elke vorm van garantie vervalt wanneer de klant zelf wijzigingen aanbrengt aan de BOzARC overkapping of haar accessoires. Daar een BOZARC overkapping een open constructie is, wordt 100% waterdichtheid nooit gegarandeerd. Dienen wij ter plaatse te komen voor een herstelling tijdens de garantieperiode en blijkt dit een eenvoudige onderhoud te zijn, zal deze interventie aangerekend worden met een minimaal bedrag van 160€ (exclusief BTW)

Hoe wordt de BOzARC overkapping het best onderhouden?

We raden u aan de BOzARC overkapping van bij de aankoop een 2 tal keren per jaar grondig af te spuiten met de hogedruk reiniger. (max 100 bar) U mag een biologisch neutraal zeepproduct gebruiken om aan het water toe te voegen. De dakbedekking in polycarbonaat is krasgevoelig. Opgewaaide zandkorrels veranderen een spons, zeemvel of ander wrijfdoek in regelrecht schuurpapier!

Kunnen jullie een richtprijs geven voor een BOzARC overkapping?

Je kan online een offerte met een richtprijs ontvangen door hier te klikken. Indien u wenst kan u tevens een mailtje sturen naar info@bozarc.be. Een foto van de situatie, vergezeld met enige afmetingen stelt ons in staat u een zo correct mogelijke offerte toe te zenden.

Een exacte offerte maken onze technische adviseurs op na een plaats bezoek bij u thuis.

Ik vind hier geen antwoord op mijn vraag?

Geen probleem, stel uw vraag via het contactformulier op onze website en wij helpen u graag verder.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.