Een windscherm biedt nóg meer comfort op je terras

Nog méér en langer van je terras genieten? Het kan perfect als je doordachte keuzes maakt. Een terrasoverkapping behoedt je voor regen en hagel van bovenaf, maar wat als de wind en de regel zijwaarts vrij spel heeft? Dankzij een windscherm verhoogt het comfort op het terras nog meer!

Vraag een gratis offerte aan voor jouw windscherm

  • Uitschuifbaar windscherm in het wit uitgevoerd door BOzARC
  • Wit uitgevoerd uitschuifbaar windscherm door BOzARC
  • Uitschuifbare zijwand voor uw carport, door BOzARC
  • Een windscherm voor uw terrasoverkapping? Vraag het aan BOzARC
  • Uw terras beschermen tegen wind een weer? Kies voor een windscherm & overkapping van BOzARC
  • Een uitschuifbaar windscherm van BOzARC beschermt uw terras tegen weer en wind!

Windscherm in doek

Als je een windscherm laat plaatsen, heb je de keuze uit een glazen wand of een uitschuifbaar windscherm in de vorm van een doek. Heb je liever een uitschuifbaar windscherm? Dan kun je een doek en een omkasting laten installeren. Ook in dat geval is je privacy gegarandeerd en ben je zeker van een duurzame oplossing.

Een elegant en harmonieus geheel

Om een mooi en harmonieus geheel te creëren, doe je er goed aan de stijl van je windscherm te laten aansluiten op die van je terrasoverkapping. Hoe je dat doet? Heel eenvoudig: kies dezelfde kleur voor de profielen van je glazen windscherm of de omkasting van de uitschuifbare wand. 

Interesse in een windscherm? Neem contact met ons op en vraag een offerte op maat aan! Je kunt ook altijd bij ons terecht voor advies op maat!

Vraag een gratis offerte aan voor jouw windscherm