Met een zonwering blijft je terras heerlijk koel

Om optimaal van je terras te genieten, zijn comfort, stijl en gezelligheid belangrijke aandachtspunten. Een zonwering levert een aanzienlijke bijdrage aan deze drie criteria. Vooral wanneer de zon hoog aan de hemel staat, kun je in alle comfort op je terras plaatsnemen en blijft de temperatuur er onder controle. 

Vraag een gratis offerte aan voor jouw zonwering

  • Een schitterende combinatie van zonwering en terrasoverdekking van BOzARC
  • Uitschuifbare zonwering voor uw terras door BOzARC
  • Schitterende uitschuifbare zonwering door BOzARC
  • Zonweringssystemen voor u geinstalleerd door BOzARC
  • Stijlvolle uitschuifbare zonwering voor uw terras door BOzARC
  • Uitschuifbare zonwering voor uw poolhouse, uiteraard door BOzARC
  • Zonwering die naadloos aansluit op de sfeer van uw tuin? Op BOzARC kan u rekenen!
  • Uitschuifbare zonweringssystemen voor u geinstalleerd door BOzARC
  • Zonweringen gecombineerd met carports een van de specialiteiten van BOzARC

Zonwering in combinatie met terrasoverkapping

Een terrasoverkapping heeft meestal een doorzichtige dakbedekking. Op die manier behoud je een optimale lichtinval voor je ramen en deuren. Wanneer de zon fel schijnt, creëer je dankzij een zonwering de nodige schaduw op je terras. Schijnt de zon niet? Dan sluit je zonneluifel gewoon. Handig en gebruiksvriendelijk!

Een zonnescherm op maat

Net zoals onze terrasoverkappingen worden onze zonneschermen volledig op maat gemaakt. Zowel de uitval, de breedte als de kleur kies je zelf. Ons aanbod framekleuren is zo groot – we hebben meer dan 200 kleuren in de aanbieding – dat je altijd een kleur vindt die bij de stijl van je woning past. Spindopkleuring, waarbij de kleurpigmenten al in de vezel worden opgenomen, maakt de kleuren bovendien duurzaam helder.

Zonwering: duurzame oplossing

De zonneschermen van BOzARC worden uitgerust met een hoogwaardig acryldoek. De doeken zijn voorzien van een teflon EXTREME®-uitrusting en worden geweven uit in de massa gekleurde acrylaatvezels en zijn daardoor uiterst kleurecht. Dankzij een speciale nabehandeling is het doek water- en vuilafstotend. 

Interesse in een zonwering? Neem contact met ons op vraag een offerte op maat aan. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om je deskundig te begeleiden. Het resultaat? Een esthetische zonwering die je woning een instant meerwaarde biedt.

Vraag een gratis offerte aan voor jouw zonwering