Van 1 tot en met 4 en van 8 tot en met 11 november 2019 is Woonestetika 2019 dé place to be voor de interieurliefhebber!  

Reeds 41 jaar trekt deze beurs interessante exposanten aan en voldoet ze samen met deze standhouders aan de verwachtingen van haar bezoekers.

Bezoek de stand van BOzARC Limburg tijdens de beurs Woonestetika 2019 en maak uitgebreid kennis met het brede gamma en de mogelijkheden van BOzARC carports en terrasoverkappingen.

Lees meer

Dit jaar vindt de 67ste editie van de Jaarbeurs in Roeselare plaats, dit van vrijdag 1 november tot en met maandag 11 november 2019.

Tijdens het event kan u op een onstpannen manier frisse ideeen opdoen voor allerhande projecten, de gevestigde waarden opzoeken en kennis maken met de nieuwe exposanten.

Bezoek onze BOzARC stand en ontdek de vele mogelijkeheden van een BOzARC overkapping!

Lees meer

Bezoek BOzARC (stand 2223 in hal 2) tijdens BIS 2019 in Flanders Expo (Sint-Denijs-Westrem) van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober 2019!

Maak kennis met onze experts en verdiep jezelf de vele opties en de voordelen van een BOzARC carport of terrasoverkapping!

Naar goede gewoonte kan een bezoekje aan het bis, bouw- en inspiratiesalon je vele tips en tricks opleveren, kan je praktische ideeën opdoen en het nodige advies verzamelen voor een geslaagd (ver)bouwproject. Profiteer van meer dan 400 exposanten verzameld op 1 locatie waaronder zonder twijfel vakmensen uit uw eigen omgeving die je gratis en professioneel verder helpen!

Lees meer