Van 24 februari tot en met 1 maart 2018 kunnen jullie BOzARC naar goede gewoonte op Batibouw, de "place to be" voor de bouw-, renovatie- en woonsector. Loop dus zeker even langs onze stand 01304 en bekijk onze carports en terrasoverkappingen van zeer nabij terwijl onze experts u de nodige technische informatie kunnen verschaffen.

Lees meer

Ontdek opnieuw de BOzARC carports en terrasoverkappingen op Wonen 2018, de bouw- en interieurbeurs Nekkerhal te Mechelen van 27 januari tot en met 4 februari 2018.
Informeer je bij meer dan 200 exposanten en krijg professioneel en persoonlijk advies over de nieuwste technieken en de trends op het gebied van bouw- en interieur!

Waar:

Nekkerhal Brussels North te Mechelen
Plattebeekstraat 1
BE-2800 Mechelen

Lees meer

Tijdens deze vroege voorjaarsbeurs "Leef" in Expo Roeselare van 12 tem 15 Januari 2018 kunnen jullie werkelijk alles terugvinden over vakantie in eigen tuin, tuinaanleggers, tuinarchitecten en tuin- of terrasdecoraties. Dit is DE beurs voor de levensgenieter waar jullie ook de nieuwe BOzARC terrasoverkappingen kunnen bewonderen. Twijfelt u al lang om een carport of overkapping te laten plaatsen? Profiteer dan hier van onze speciale voorwaarden! 

Daarnaast kan u sinds deze editie naast enkele workshops tevens inspiratie opdoen op vlak van interieur, decoratie en binnenhuisinrichting en een verblijf bij een landgenoot winnen!

Lees meer