Van 24 februari tot en met 1 maart 2019 kunnen jullie BOzARC naar goede gewoonte terugvinden op Batibouw, de "place to be" voor de bouw-, renovatie- en woonsector. Loop dus zeker even langs onze stand 01-304 en bekijk onze carports en terrasoverkappingen van zeer nabij terwijl onze experts u de nodige technische informatie kunnen verschaffen.

Lees meer

Heeft u bouw- of verbouwplannen in 2019? Bezoek dan zeker DE Limburgse bouwinnovatiebeurs voor interieur, renovatie en bouw. In de gekende Ethias Arena in Hasselt vinden jullie alle nodige info, producten en diensten voor jullie projecten.

Bezoek zeker onze BOzARC stand en die van onze distributeur Patrick de Proost van 18 tem 20 Januari en van 25 tem 27 Januari 2019 en bezichtig onze nieuwe carports, terrasoverkappingen en zonweringen.

Lees meer

Van 12 tem 20  januari 2019 kan u onze carports en terrasoverkappingen naar goede gewoonte ontdekken op de Bouw & Reno Beurs te Antwerpen. Deze grote beurs met meer dan 250 exposanten en regionale dealers vindt plaats in Antwerp Expo. Kom zeker eens een kijkje nemen als je droomt van bouwen en verbouwen!

Waar?

Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen.

Eenvoudig te bereiken met tram 2 en tram 6!

Lees meer