Terrasoverkapping prijzen: welke factoren bepalen de kostprijs?

prijs terrasoverkappingUiteraard bent u benieuwd naar de verschillende kleuropties, de soorten constructies en de afwerkingsmogelijkheden van een BOzARC-terrasoverkapping. Maar er is ongetwijfeld nóg een aspect dat u bezighoudt: de prijs van uw terrasoverkapping. Aangezien elk exemplaar maatwerk is, kunnen we u niet precies vertellen wat de totaalprijs zal zijn. Toch lichten we graag de belangrijkste factoren toe die de kosten van een terrasoverkapping bepalen.

1. Het frame van uw terrasoverkapping: een belangrijke invloed op de prijs

Er zijn terrasoverkappingen in heel wat verschillende materialen. Zo bent u in uw zoektocht ongetwijfeld al frames in hout, staal, metaal en aluminium tegengekomen. Al die materialen verschillen in stevigheid én in prijs. Een duurzame terrasoverkapping kost nu eenmaal wat meer, maar gaat ook langer mee, waardoor het de investering dubbel en dik waard is. Bij BOzARC werken we enkel en alleen met terrasoverkappingen in aluminium, onder meer omdat het materiaal amper onderhoud vergt en erg lang meegaat!

2. Welke soort dakbedekking kiest u?

Niet alleen het materiaal van het frame heeft een invloed op de prijs, ook het type dakbedekking is bepalend. Bij BOzARC werken we alleen met massief polycarbonaat, een onbreekbare kunststof. Zelfs vallende takken of dakpannen deren het materiaal niet. U kunt bovendien kiezen tussen doorzichtig, warmtewerend en zonwerend massief polycarbonaat. Aan u de keuze!

3. Maatwerk

Uiteraard kost een terrasoverkapping met grote afmetingen meer dan een kleine overkapping. Niet alleen omdat er meer materiaal voor nodig is, maar ook omdat een omvangrijk exemplaar meer denkwerk vereist en de plaatsing ervan langer duurt.

4. Extra accessoires voor een terrasoverkapping op maat

Hét doel van BOzARC? Elke klant een terrasoverkapping bieden die helemaal aansluit bij zijn (levens)stijl. We voorzien dan ook verschillende afwerkingsmogelijkheden, waardoor u uw overkapping volledig kunt personaliseren. Benieuwd naar de opties? We lijsten ze hier voor u op:

  • Glazen schuifwanden voor een optimale beschutting tegen regen en wind
  • Zonwering zodat u het niet te warm krijgt op zonnige dagen
  • Windschermen om uit de wind van het zonnetje te genieten
  • Terrasverwarming die u ook op koudere momenten lekker warm houdt
  • Terrasverlichting om in een handomdraai een gezellige sfeer te scheppen

Tags: terrasoverkapping, aluminium overkapping, overkappingen,, overkapping tuin, goedkope terrasoverkapping, terrasoverkapping prijzen, afdak maken, goedkoopste terrasoverkapping