Skip to main content

Verlichting voor je carportWil je je auto optimaal beschermen tegen de weersomstandigheden? Dan kun je hem onmogelijk het hele jaar buiten laten staan. Als je geen garage hebt, is de keuze voor een carport dus snel gemaakt. Maar zodra de herfst zijn intrede doet, stoten heel wat carporteigenaars op een probleem. Omdat de zon pas laat opkomt en het al vroeg weer donker wordt, zien ze bij het vertrekken en thuiskomen geen steek onder hun carport. Gelukkig hebben ze dat met de juiste verlichting zo opgelost.

Je carport upgraden met ingebouwde verlichting

Wist je dat je bij BOzARC ook terechtkunt voor ledverlichting op maat van je carport? In tegenstelling tot de traditionele verlichtingsoplossingen (lampen die altijd in het zicht hangen), werken wij met ingebouwde ledverlichting om je carport efficiënt, duurzaam en toch stijlvol te verlichten. Of het dan niet lastig is om op de tast de schakelaar te vinden? Ook daar hebben we aan gedacht: onze verlichting werkt op afstand, met een afstandsbediening die je gewoon aan je sleutelbos kunt hangen. 

Kies overdag voor een optimale lichtinval

Niet iedereen staat er bij stil, maar ook overdag is het onder een carport soms lastig zien - zeker als je een carport met zijwanden hebt. Als een optimale lichtinval voor jou cruciaal is, raden we je aan om een carport met een dakbedekking van transpant polycarbonaat te laten installeren. Wil je genieten van een goede lichtinval én tegelijkertijd je auto beschermen tegen de hitte van de zon? Met een dakbedekking van fumé polycarbonaat sla je twee vliegen in een klap. Die geeft felle zonnestralen geen kans, maar laat het licht wel vlotjes door.

Meer weten over verlichting voor je carport?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte of contacteer ons met je vragen. Onze medewerkers helpen je graag verder met advies op maat!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.