Skip to main content

terrasverwarmerEen terrasverwarmer is ideaal om het hele jaar van je terras te genieten. In combinatie met een terrasoverkapping – die de warmte bijhoudt – worden je winterbarbecues, je avondlijke diners en leessessies meteen een heel stuk aangenamer.  

Terrasverwarmers in de horeca

Heel wat horecazaken maken al gebruik van een terrasverwarmer. Zo kunnen klanten gezellig buiten zitten bij koude temperaturen, zonder dat ze sjaals, mutsen en handschoenen moeten bovenhalen. Ook bij de inrichting van een rokersruimte is een terrasverwarmer ideaal. Rokers kunnen in alle comfort op het terras plaatsnemen en hoeven geen verkleumde vingers te vrezen.  

Hou het knus en gezellig op je terras

Terrasverwamers vinden hoe langer hoe meer hun weg naar privéterrassen. En dat is niet verwonderlijk als je de troeven op een rijtje zet. Zodra het kwik daalt en het ’s avonds fris wordt, kun je je terras verwarmen en blijft het heerlijk warm. Het resultaat? Je kunt tot in de late uurtjes buiten blijven zitten en volop genieten van een diner, een winterbarbecue of gewoon van een goed boek.

Welke terrasverwarmer kopen?

Terrasverwarmers vind je in allerlei formaten en uitvoeringen. De grootte en de kleur zijn van belang, maar vooral het verwarmingssysteem is cruciaal.

  • Een elektrische terrasverwarmer is duurder en veiliger, maar moeilijker te verplaatsen.
  • Een terrasverwarmer op gas is goedkoper in aankoop en verbruik, maar minder veilig. Je kunt hem wel makkelijk verplaatsen.

Verder is de grootte van je terras is een belangrijk criterium. Hoe groter je terras, hoe meer stralingswarmte en hoe krachtiger de terrasverwarmer. Een juiste plaatsing garandeert een optimaal verbruik.    

Een terrasverwarmer en een terrasoverkapping: de ideale combinatie

Als je een terrasverwarmer regelmatig gebruikt, kan het energieverbruik aanzienlijk oplopen. Gelukkig kun je daaraan een mouw passen door een terrasoverkapping te plaatsen. De warmte wordt bijgehouden en blijft onder de dakbedekking hangen. Zo daalt het verbruik van de terrasverwarmer.

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je terras te verwarmen? Breng een bezoekje aan een van onze toonzalen of neem contact met ons op. Wij bieden advies op maat! 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.