Woonestetika is op dit moment dé place to be voor de interieurliefhebber! Dit evenement gaat door van zaterdag 28 oktober tot dinsdag 5 november 2017 in de Limburghal in Genk.

Doe jezelf een plezier, bezoek deze beurs met de stand van onze verdeler Patrick De Proost in Limburg en geniet volop van de interessante aanbiedingen!

Lees meer

Op 1 november start de 65ste editie van de Jaarbeurs in Roeselare van woensdag 1 november 2017 tot en met zondag 12 november 2017. Deze beurs is zoals iedere editie zeker een bezoek waard; de vele vaste bezoekers weten dat het aanbod van de standhouders op deze beurs zeer uitgebreid is. Van kunst tot reizen naar alles over bouwen en hier horen uiteraard ook onze BOzARC terrasoverkappingen en carports thuis.

Bezoek de BOzARC stand en  ontdek verder allerlei interessante aanbiedingen en activiteiten.

Aanbod: 10.000m2, 220 deelnemers, de meest recente trends,...; kortom een ideaal uitstapje voor het verlengde novemberweekend!

Lees meer

De Expohallen in Roeselare zijn binnenkort weer dé place to be voor alles wat met interieur, decoratie, sfeer en exterieur te maken heeft.
Uiteraard kan BOzARC daar wederom niet ontbreken.

Wij zijn dan ook aanwezig met een eigen stand rond carports en terrasoverkappingen.

Wanneer kan u ons bezoeken op de Huis en Tuin beurs in de Expohallen?

  • 30 september tot 2 Oktober
  • 6 - 7 - 8 Oktober

Alle verdere informatie over deze beurs vinden jullie hier.

 

huis en tuin roeselare




Misschien bent u ook geinteresseerd in: