Tijdens deze vroege voorjaarsbeurs "Leef" in Expo Roeselare van 12 tem 15 Januari 2018 kunnen jullie werkelijk alles terugvinden over vakantie in eigen tuin, tuinaanleggers, tuinarchitecten en tuin- of terrasdecoraties. Dit is DE beurs voor de levensgenieter waar jullie ook de nieuwe BOzARC terrasoverkappingen kunnen bewonderen. Twijfelt u al lang om een carport of overkapping te laten plaatsen? Profiteer dan hier van onze speciale voorwaarden! 

Daarnaast kan u sinds deze editie naast enkele workshops tevens inspiratie opdoen op vlak van interieur, decoratie en binnenhuisinrichting en een verblijf bij een landgenoot winnen!

Lees meer

Van 13 tem 21  januari 2018 kan u onze carports en terrasoverkappingen naar goede gewoonte ontdekken op de Bouw & Reno Beurs te Antwerpen. Deze grote beurs met meer dan 250 exposanten en regionale dealers vindt plaats in Antwerp Expo. Kom zeker eens een kijkje nemen als je droomt van bouwen en verbouwen!

Waar?

Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen.

Eenvoudig te bereiken met tram 2 en tram 6!

Lees meer

Bouw- of verbouwplannen in 2018? Bezoek dan zeker DE Limburgse bouwinnovatiebeurs voor interieur, renovatie en bouw  Alle nodige info, producten en diensten zijn er te vinden in de Ethias Arena in Hasselt. Bezoek onze stand van 19 tem 21 Januari en van 26 tem 28 Januari en bekijk onze carports, terrasoverkappingen en zonweringen in levende lijve.

Lees meer

Misschien bent u ook geinteresseerd in: