Bouw- of verbouwplannen in 2018? Bezoek dan zeker DE Limburgse bouwinnovatiebeurs voor interieur, renovatie en bouw  Alle nodige info, producten en diensten zijn er te vinden in de Ethias Arena in Hasselt. Bezoek onze stand van 19 tem 21 Januari en van 26 tem 28 Januari en bekijk onze carports, terrasoverkappingen en zonweringen in levende lijve.

Lees meer

Woonestetika is op dit moment dé place to be voor de interieurliefhebber! Dit evenement gaat door van zaterdag 28 oktober tot dinsdag 5 november 2017 in de Limburghal in Genk.

Doe jezelf een plezier, bezoek deze beurs met de stand van onze verdeler Patrick De Proost in Limburg en geniet volop van de interessante aanbiedingen!

Lees meer

Op 1 november start de 65ste editie van de Jaarbeurs in Roeselare van woensdag 1 november 2017 tot en met zondag 12 november 2017. Deze beurs is zoals iedere editie zeker een bezoek waard; de vele vaste bezoekers weten dat het aanbod van de standhouders op deze beurs zeer uitgebreid is. Van kunst tot reizen naar alles over bouwen en hier horen uiteraard ook onze BOzARC terrasoverkappingen en carports thuis.

Bezoek de BOzARC stand en  ontdek verder allerlei interessante aanbiedingen en activiteiten.

Aanbod: 10.000m2, 220 deelnemers, de meest recente trends,...; kortom een ideaal uitstapje voor het verlengde novemberweekend!

Lees meer

Misschien bent u ook geinteresseerd in: