Skip to main content

goederenopslagBen je bedrijfseigenaar en moet je goederen – al dan niet voor lange tijd – veilig en droog kunnen stockeren? Dan is een efficiënte oplossing voor goederenopslag onmisbaar. Hoe maak je de juiste keuze en waarop moet je letten? We zetten enkele belangrijke do’s en don’ts op een rijtje.

Goederen opslaan: do’s

Veiligheid

Goederenopslag gaat hand in hand met veiligheid. Als je een stockageruimte met een stevige dakbedekking en zijwanden plaatst, staan je goederen op-en-top veilig. Niet alleen dieven krijgen nul op het rekest, je kostbare goederen kunnen ook niet beschadigd raken. Hagel, sneeuw, regen of afvallende takken hebben geen schijn van kans!

Een duurzame stockageruimte

Goederenopslagruimtes krijgen het soms hard te verduren en moeten bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Om je investering te zien renderen, kies je het best voor materialen die tegen een stootje kunnen en een optimale levensduur garanderen. Bij BOzARC zijn we ervan overtuigd dat de combinatie aluminium (voor de profielen) en massief polycarbonaat (voor de dakbedekking) het beste resultaat biedt.

Alle BOzARC-constructies zijn tevens voorzien van het wettelijk verplichte CE-keurmerk. Enkel zo bent u zeker van de juiste investering.

Don’ts bij goederenopslag

Standaardafmetingen

Elke stockageruimte heeft een ander formaat. Je doet er dan ook goed aan om standaardmodellen achterwege te laten en de kaart van maatwerk te trekken. Op die manier ben je er zeker van dat de opslagruimte perfect past en aan je verwachtingen voldoet. Dankzij het gebruik van een gepatenteerd bolgewricht zijn we in staat om voor alle projecten maatwerk te leveren. En da’s uniek in de sector!

Een opslagruimte in een afwijkende stijl

Een opslagplaats is vooral praktisch en efficiënt. Maar ze kan ook iets visueels toevoegen aan je bedrijfsgebouw. Als je een overkapping laat plaatsen die perfect bij de stijl van je pand past, creëer je een mooi en harmonieus geheel. De profielen van onze overkappingen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Aan mogelijkheden dus geen gebrek!

Heb je een zaak en ben je op zoek naar een oplossing voor goederenopslag? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.