Skip to main content

CE-markering voor terrasoverkappingen en carports van BOzARCSinds 2 juni 2015 heeft BOzARC de CE-markering voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen. Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte. Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Wat is het CE-label?

Tegenwoordig is het voor meer en meer producten verplicht om een CE-markering te hebben. Het CE-label moet worden aangebracht vooraleer ze verkocht kunnen worden. Het geeft aan dat het product voldoet aan de eisen binnen de Europese Economische Ruimte. De letters staan voor ‘Conformité Européenne’ en dat betekent dat de producten in overeenstemming zijn met de Europese regelgeving. Het label bestaat sinds 1993.

Voor wie is het?

In tegenstelling tot wat velen denken, is de markering niet voor de consument bedoeld, maar voor de bevoegde autoriteiten die zo onmiddellijk weten of het product aan alle eisen voldoet.

Wanneer krijg je zo’n markering?

Een overkapping krijgt pas een markering als ze voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Ze moet de veiligheid van personen, huisdieren en goederen waarborgen en mag geen schade aan het milieu toebrengen. Je krijgt zo’n label dus niet zomaar!

Doel van het label

Er zijn twee doelen voor de CE-markering. Eerst en vooral is het doel om de vrije handel in de lidstaten te bevorderen. Ten tweede staat het label garant voor de veiligheid van de producten.

Verplichte producten

Een fabrikant moet altijd zijn producten laten testen, maar voor aannemers en schrijnwerkers is dat niet verplicht. Enkele producten die altijd een CE-label moeten krijgen zijn: speelgoed, elektrische apparaten, medische hulpmiddelen en liften.

Kies altijd voor producten met CE-markering

Ben je van plan om een carport of terrasoverkapping aan te schaffen? Kies dan altijd voor producten met een CE-markering. Zo ben je zeker dat de producten voldoen aan de verplichtingen van de EER. De producten waarmee BOzARC werkt – aluminiumoverkappingen, carports en luifels – zijn recycleerbaar. Zowel aluminium als polycarbonaat kunnen worden herwerkt. De producten van BOzARC zijn dus een veilig en betrouwbaar!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2023 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.