Skip to main content

plaatsing terrasoverkappingVoor elke terrasoverkapping gelden er andere regels en wetten. Geen enkele plaatsing ziet er hetzelfde uit. De bevestiging van de overkapping tegen de muur varieert, net zoals de hoogte van de palen. Flexibilieit is dan ook van groot belang. En daar speelt ons uniek bolgewricht perfect op in.     

Gepatenteerd onderdeel

Het bolgewricht van BOzARC is een gepatenteerd onderdeel van de overkapping. Het bolgewricht laat toe om heel wat projecten op maat te creëren. De klant kan de hoogte – in samenspraak met onze adviseurs – bepalen. Terwijl het voor andere bedrijven soms onmogelijk is om een terrasoverkapping met specifieke technische vereisten te plaatsen, zijn wij in staat om wel een oplossing te bieden.  

Terrasoverkapping met de juiste inclinatie

Dankzij het bolgewricht kan er de nodige een inclinatie gecreëerd worden, wat de flexibiliteit waarborgt. Zo kan de overkapping aan de muurzijde bijvoorbeeld op drie meter worden bevestigd, terwijl de paalhoogte twee en een halve meter bedraagt. Op die manier kun je bijvoorbeeld bijkomende beschutting creëren tegen wind en regen.

Plaatsing terrasoverkapping met stevige fundering

De fundering garandeert voor een groot stuk de stevigheid van de terrasoverkapping. Afhankelijk van de omstandigheden, is een fundering met palen of een fundering met vloerplaten (voor verharde ondergrond) mogelijk.

Tal van afwerkingsmogelijkheden

De aluminium profielen van onze terrasoverkappingen zijn van een optimale kwaliteit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De profielen worden uitgebreid behandeld – ontvet, gebeitst, gespoeld en gechromateerd – zodat ze jarenlang intact blijven en niets van hun oorspronkelijke glans verliezen.

Daarnaast kun je kiezen uit meerdere kleuren, zodat je terrasoverkapping bij de stijl van je woning past en een echte meerwaarde biedt. Je hebt de keuze uit alle RAL-kleuren waarvan zilvergrijs, bruin, antraciet grijs, wit en crème wit standaard verkrijgbaar zijn.

Interesse? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.