Skip to main content

carport polycarbonaatEen carport tilt de uitstraling van uw woning naar een hoger niveau. Voorwaarde is wel dat de carport er klassevol, licht en luchtig uitziet en perfect bij de stijl van uw huis past. Massief polycarbonaat wordt gebruikt voor de dakbedekking en is het ideale materiaal om hieraan tegemoet te komen. Het is uitermate stevig en bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Wat is massief polycarbonaat?

Massief polycarbonaat is een thermoplastisch polymeer. Het is een onbreekbare kunststof en een veelzijdig materiaal dat in heel wat toepassingen wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsbrillen, helmen, drinkflessen en politieschilden. Massief polycarbonaat is transparant (u behoudt een optimale lichtinval), weerbestendig en uitermate hard. Bovendien kan het extreme temperaturen aan en gaat het jarenlang mee. Dat maakt het ideaal voor carports en terrasoverkappingen.

3 soorten dakbedekking in massief polycarbonaat

Bij BOzARC hebt u de keuze uit doorzichtige, warmtewerende en zonwerende dakbedekkingen in massief polycarbonaat. Samen bekijken we welke soort bescherming het meest geschikt is voor uw situatie.

  • Een doorzichtige dakbedekking garandeert een ruimtelijk gevoel en een optimale lichtinval – zelfs wanneer uw overkapping tegen een gevel met ramen staat.
  • Een warmtewerende of fumé dakbedekking laat licht door, maar houdt de temperatuur laag.
  • Een witte, zonwerende dakbedekking creëert schaduw onder uw overkapping.

Onze carports in massief polycarbonaat: degelijk en perfect afgewerkt

Carports moeten elk weertype trotseren en krijgen het soms hard te verduren. Een stevige verankering in de grond is dan ook van groot belang. Daarvoor gebruiken we bij BOzARC een fundering met palen of een fundering met vloerplaten, die speciaal gemaakt is voor een verharde ondergrond.

De aluminium onderdelen van een carport zijn bepalend voor de look. Om niets aan het toeval over te laten, ondergaan ze een grondige schoonheidsbehandeling. Ze worden eerst ontvet, gebeitst en gespoeld, daarna gechromateerd, vervolgens opnieuw gespoeld en tot slot gedroogd. Om ze volledig ‘af’ te maken, wordt een poederpolyesterlak aangebracht op alle zichtbare onderdelen. U bepaalt dus zelf het uitzicht van uw nieuwe carport.

Carports op maat van uw behoeften

Carports moeten volledig afgestemd zijn op de woning en de behoeften van de eigenaar. U kunt uw carport vrijstaand in de tuin of tegen de gevel van uw woning plaatsen. Hebt u een woning in een landelijke, moderne of pastorijstijl? Dankzij het uitgebreide kleurenaanbod vindt u zeker een carport die u kan bekoren. Naast de standaardkleuren (zilvergrijs, bruin, antracietgrijs, wit, crème) zijn alle RAL-kleuren verkrijgbaar.

Interesse in een carport die jarenlang meegaat? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis offerte aan.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.