Skip to main content

Kwaliteitsvolle serres: Ontdek onze standaardmodellen

Ben je op zoek naar een orangerie of tuinkamer? Wil je een hobbyserre om groenten te kweken? BOzARC is een officiële verdeler van de tuinkassen van Janssens AluSystems.
Van deze kwaliteitsvolle serres geniet je jarenlang.

Stel zelf jouw aluminium serre of tuinkamer samen met de handige configurator.

Action models

Alle serres zijn een action model. Dat betekent dat je de samenstelling van ramen en deuren niet kunt wijzigen. Je koopt de kas zoals hij is.
Wel zijn er verschillende losse accessoires en zonwering (schermen en doeken) leverbaar.

De prijs die je ziet, is alleen voor de serre, dus exclusief montage en accessoires.

 • Een serre voor uw woning: voor echte genieters

  Een serre voor uw woning: voor echte genieters

  Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems zijn standaard uitgerust met:

  kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed,
  condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas,
  regengoten en regenpijpen,
  gehard veiligheidsglas (4 mm dik),
  rubberen glasafdichting,
  roestvrijstalen bevestigingsmaterialen,
  lakwerk gebaseerd op een poedercoatingtechniek (Qualicoat-norm).

   

 

Janssens AluSystems hanteert een garantie van tien jaar op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Stel je serre samen in onze online configurator

 Ontdek de verschillende modellen:

Helios Urban

Helios Urban

De Helios Urban van Janssens AluSystems is een stoere tuinserre. De strakke lijnen in het frame en de RAL-kleuren geven de kas een stadse look-and-feel. De optionele Victoriaanse nokversiering maakt het plaatje compleet. Ook niet onbelangrijk: de prijs-kwaliteitverhouding van deze serre is erg goed.

Deze tuinkas biedt veel mogelijkheden om te kweken. Dankzij de hoge goothoogte kun je mooi in de hoogte werken. Verder is er voldoende ruimte om meerdere kweekbakken en -schappen te plaatsen. Door het compacte formaat heb je alles snel en makkelijk bij de hand. Ook de schuifdeuren aan de zijwand van de kas zorgen voor een fijne werkomgeving.

De Helios Urban wordt standaard geleverd met een Louvreraam: een mooi én praktisch detail. Met het Louvreraam zorg je er namelijk voor dat de beluchting in je serre goed geregeld is. Dat is levensbelangrijk voor je planten.

Configuur nu jouw serre

EOS Junior

EOS Junior

De EOS Junior van Janssens AluSystems is een charmante tuinserre met een mooie zware coating. Je wil natuurlijk je planten in je kleine serre zo goed mogelijk verzorgen. Daarom is het erg belangrijk dat je de beluchting goed regelt. De EOS Junior is hiervoor standaard voorzien van een dakraam.

 Liefhebber van comfort? Dan raden we je een automatische raamopener aan. Je hoeft de ramen dan niet langer zelf open en dicht te doen. Al deze opties vragen natuurlijk op de korte termijn om een extra financiële investering. Op de lange termijn haal je die er wel dubbel en dik uit, want planten of groenten kweken gaat veel makkelijker. Het resultaat? Gegarandeerd meer én langer plezier van je planten.

 

De tuinkas voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Bij de ingang van de kas ligt wel een drempel. Daarom raden we aan een drempelhulp aan te schaffen. Zo voorkom je vervelende struikelpartijen.

Configuur nu jouw serre

Helios Senior

Helios Senior

De Helios Senior van Janssens AluSystems is een mooie tuinserre om het wat grootser aan te pakken. Het is een van de meest betaalbare Helios-modellen. Dat komt omdat de Senior iets afgeslankt is. De optionele Victoriaanse nokversiering maakt van deze serre een eyecatcher in jouw tuin. Deze leuke, speelse kas is geschikt voor zowel beginnende als ervaren moestuiniers.

Deze tuinkas is erg praktisch. Door de ruime opzet kun je er veel kweekbakken en -schappen in kwijt. Ook heb je weinig onderhoud aan deze serre. Het aluminium is makkelijk en snel schoon te maken. Zo ziet je kas er altijd netjes uit.

De serre heeft standaard een aantal dakramen. Het is belangrijk om die open te kunnen zetten. Goede beluchting is namelijk van levensbelang voor je planten. Maar frisse lucht is natuurlijk ook goed voor jezelf: tijdens het werken of tijdens een rustmomentje.

Configuur nu jouw serre

Helios Master

Helios Master

De Helios Master van Janssens AluSystems is een compacte tuinkas. In deze kleine serre heb je alles binnen handbereik. Dat komt door het overzichtelijke design. Tegelijkertijd is er ruimte voor een leuke zitplek of een extra schap voor tuinmateriaal. De optionele Victoriaanse nokversiering maakt de kas compleet.

De Helios Master is een fleurige, stijlvolle toevoeging aan je tuin. Het aluminium geeft de kas een stoere touch. Door de hoge zijwanden heb je veel ruimte om recht te staan in deze serre. Praktisch! Bij de kas zijn bijpassende kweekbakken en -schappen te verkrijgen. Zo richt je je tuinserre mooi in volgens jouw wensen.

Configuur nu jouw serre

EOS Junior T

EOS Junior T

Het EOS Junior T-model van Janssens AluSystems is een zeer goed geprijsde tuinkas voor beginnende moestuiniers. Dit model heeft een lage nokhoogte. Daardoor kun je deze hobbyserre ook perfect in een kleine tuin plaatsen. De letter T in de naam verwijst naar de bijzondere en unieke vorm van de kas.

Goede beluchting in een tuinkas is essentieel. Daarom zitten er mooie dakramen in het Junior T-model. Zet de ramen goed open, het mag flink doorwaaien in de serre. Let op: doe de ramen op tijd dicht als het weer daarom vraagt. Vind je het lastig om in te schatten wanneer je de ramen open en dicht kunt doen? Of houd je van makkelijk tuinieren? Schaf dan een automatische raamopener aan. Die zorgt ervoor dat de dakramen vanzelf open en dicht gaan wanneer dat nodig is.

Bij de EOS Junior T zijn verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals kweekbakken en -tafels. Ook een drempelhulp is een optie. Daarmee stap je zonder moeite de kas in, zodat je comfortabel kunt werken. Ontspannen werken is belangrijk, tuinieren blijft (vaak) een hobby.

Configuur nu jouw serre

EOS Royal T-Model

EOS Royal T-Model

De EOS Royal T tuinkamer van Janssens AluSystems is niet alleen praktisch, maar ook een esthetische aanvulling voor elke tuin. Heb je een tuin met een klassieke uitstraling of juist met een moderne touch? Deze tuinserre past bij iedere stijl.

Door de ruime opzet biedt deze tuinkas volop mogelijkheden om te kweken. De twee prachtige, grote deuren zorgen voor een mooie ingang. En de Victoriaanse nokversiering geven de kas nog extra cachet.

Configuur nu jouw serre

 

Stel je serre samen in onze online configurator

 

 

Bent u geïnteresseerd om een serre te laten plaatsen?

Stel je serre samen in onze online configurator

 

Zit u nog met vragen? Neem contact op met onze medewerkers.

Klanten geven onze service een 4.6 / 5.0

Nauwgezette en kwalitatieve plaatsing van heel sympathieke, bekwame en accurate monteurs.

Een dikke pluim voor zowel de kwaliteit, het design en zeker voor de vakkundige plaatsing en professionaliteit.

Niks dan lof voor de snelle plaatsing, vriendelijk personeel en persoonlijk advies dat door ons erg werd gewaardeerd.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

 • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
 • Persoonlijk advies op maat
 • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.