Skip to main content

Wat bepaalt de prijs van een carport?Wilt u uw auto veilig parkeren, maar hebt u geen garage? Dan is een carport een efficiënte en betaalbare oplossing! De prijs van een carport hangt onder meer af van het materiaal dat u kiest. Gaat u bijvoorbeeld voor een houten carport, een stalen carport of een aluminium carport? Ontdek hier alle factoren die de prijs van uw carport bepalen.

Aluminium carportframe, of toch maar hout of staal?

Het materiaal van uw frame heeft een grote invloed op de totaalprijs van uw carport. Hout is bijvoorbeeld een natuurlijk materiaal dat leeft, waardoor het onder invloed van extreme weersomstandigheden kan uitzetten of inkrimpen – en dus sneller aan vervanging toe is. Er zijn bovendien erg goedkope en erg dure houtsoorten beschikbaar, wat grote verschillen met zich meebrengt wat betreft onderhoudskost en levensduur.

Staal is dan weer een stevig materiaal, maar het kan wel roesten. Een aluminium carport combineert het beste van twee werelden: het is onderhoudsvriendelijk en uitermate duurzaam. Een aluminium carport biedt dus een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Aluminium carport: welk type dakbedekking kiest u?

De prijs van uw carport hangt niet alleen af van het materiaal van het carportframe; ook het materiaal van de dakbedekking speelt een rol. Zo zijn er carportdaken gemaakt uit bitumen, shingles, dakpannen en plexiglas op de markt, maar bij BOzARC werken we alleen met massief polycarbonaat, een thermoplastisch polymeer met indrukwekkende eigenschappen. Zo is massief polycarbonaat onbreekbaar: zelfs losgerukte takken of dakpannen deren de kunststof niet. Massief polycarbonaat gaat jarenlang mee en is lichtdoorlatend.

Aluminium carport tegen de gevel of vrijstaand?

Is uw aluminium carport vrijstaand of aangebouwd aan uw woning? Een vrijstaande carport kost altijd iets meer aangezien er extra funderingen en steunpalen worden geplaatst. Maar wees gerust: dankzij onze unieke funderingstechniek hoeven we uw terras of oprit niet open te breken om uw carport te plaatsen.

Een aluminium carport is onderhoudsvriendelijk

Een aluminium carport roest niet en vergt daardoor een minimum aan onderhoud. U hoeft dus niet elk jaar uw onderhoudsproduct en verfkwast boven te halen, waardoor u flink wat geld bespaart. Gewoon af en toe met de hogedrukreiniger of wat water en autoshampoo erover en klaar!

Aluminium carport op maat

Verder hangt de prijs van uw aluminium carport af van uw persoonlijke wensen. U hebt de keuze uit het uitgebreide RAL-kleurengamma van BOzARC en kunt ook de afmetingen volledig zelf kiezen. Dankzij ons gepatenteerde bolgewricht kunnen we namelijk elk project volledig op maat afwerken. Daarnaast zijn de BOzARC-carports personaliseerbaar met extra accessoires zoals ingebouwde ledverlichting. Onze CE-markering garandeert dat uw carport kwaliteitsvol, veilig en duurzaam is, conform de voorschriften van de Europese Economische Ruimte (EER).

Een aluminium carport: een investering voor het leven

Kiest u voor een aluminium carport, dan hebt u een carport die uw hele leven meegaat. Aluminium carports zijn namelijk bestand tegen extreme weersomstandigheden en overleven probleemloos stormen, vallende takken en loskomende dakpannen. Zo blijft uw auto of caravan te allen tijde beschermd en verdient u de investering op termijn dubbel en dik terug.

U ziet het: de precieze prijs van een aluminium carport is afhankelijk van uw wensen. Contacteer ons gerust voor een offerte.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.