zonnewering kopenNiets zo heerlijk als tijd doorbrengen op je terras wanneer de zon hoog aan de hemel staat. Maar als het kwik echt de hoogte in gaat, dan is de kans groot dat je liever de schaduw opzoekt. Een zonnewering biedt hier soelaas. Ze zorgt ervoor dat je ook bij hoge temperaturen buiten kunt blijven zitten. Zonneweringen zijn bovendien verkrijgbaar in tal van aantrekkelijke designs.  

Zonnewering kopen: tal van afwerkingsmogelijkheden

Wil je een zonnewering kopen? Dan heb je heel wat mogelijkheden op het gebied van design, kleur en formaat. Als je houdt van felle kleuren dan kun je het doek laten maken in rood, groen of geel. Een doek in een grijze tint zorgt dan weer voor een rustgevend element. Ook voor de kleur van het frame is er aan keuze geen gebrek: je kunt kiezen uit maar liefst 200 kleurencombinaties.

Tip: Zorg ervoor dat de kleur van je frame perfect bij de stijl van je gevel en je ramen past. Op die manier creëer je een harmonieus geheel dat naadloos in elkaar overgaat. Ook je terrasinrichting moet één zijn met je zonneluifel

Volledig op maat

Heb je een alleenstaande woning met een brede gevel of een rijwoning met een smalle gevel? In beide gevallen kun je perfect een zonwering plaatsen. Zonweringen zijn namelijk op maat verkrijgbaar, niet alleen wat de breedte betreft maar ook op het gebied van uitval. Je mag er dus vanop aan dat je zeker een exemplaar vindt dat perfect aan je wensen beantwoordt.    

Terrasoverkapping in combinatie met zonwering

Heb je een terrasoverkapping en wil je de temperatuur tijdens warme zomerdagen onder controle houden? Dan kun je de overkapping combineren met een zonwering. De luifel wordt onder de terrasoverkapping geïnstalleerd en beide elementen vormen een mooi afgewerkt geheel.

Nog vragen of extra info nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze toonzalen.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.