Skip to main content

terrasoverkapping op maatKijk je ook uit naar de lange zomeravonden die voor de deur staan? Ze zijn synoniem met gezellige etentjes of barbecues die tot in de late uurtjes kunnen duren. Maar jammer genoeg kan het weer in België spelbreker zijn. Gelukkig zijn er hiervoor remedies. Dankzij een terrasoverkapping op maat hou je het te allen tijde droog en draait een lange zomeravond niet uit op een ontgoocheling.

Een regenvrij etentje tot in de late uurtjes

Niets zo heerlijk als een feestje, etentje of barbecue met vrienden of familie. Tot in de late uurtjes kun je gezellig samenzijn en van elkaars gezelschap en, natuurlijk, het lekkere eten en drinken genieten. Zomeravonden lenen er zich perfect toe. Maar Belgische zomerdagen kunnen ook regenachtig en winderig zijn. Wil je vermijden dat de regen en wind roet in het eten gooien? Maak dan gebruik van een terrasoverkapping en laat je mooie avond niet vergallen.

De ideale combinatie van comfort en design

Een terrasoverkapping is de ideale combinatie van comfort en design. Je geniet in weer en wind van de buitenlucht op je terras. Bovendien zien de terrasoverkappingen er erg mooi uit. De kunststof dakbedekking zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel, en de aluminium profielen zien er elegant en eigentijds uit.

Een terrasoverkapping wordt dikwijls ter hoogte van een raam geplaatst dat uitgeeft op de tuin. Dankzij onze terrasoverkappingen wordt de lichtinval niet verstoord en verandert je woonkamer niet in een donkere grot.

Een terrasoverkapping op maat met extra opties

Wil je het zekere voor het onzekere nemen en honderd procent beschermd zijn tegen weer en wind? Kies dan een glazen wand of een uitschuifbare wand in combinatie met een terrasoverkapping. De glazen wand is verkrijgbaar in doorzichtig en ondoorzichtig glas.

Op zoek naar een terrasoverkapping op maat? Neem contact met ons op voor advies op maat!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.