Skip to main content
terrasdak terrasoverkappingMet een dak boven je terras is het (bijna) altijd zomer. Geen enkele regenbui kan jouw ‘me-time’ op je terras nog verstoren, omdat het gewoon het hele jaar door terrasjesweer is. Zeker als je voor een aluminium terrasoverkapping met dakplaten van massief polycarbonaat kiest.

De troeven van een aluminium terrasoverkapping

Wil je graag een terrasoverkapping laten zetten die jarenlang meegaat, zonder dat er onderhoud bij komt kijken? Dan kom je algauw uit bij een aluminium terrasoverkapping. Een terrasoverkapping van aluminium is een uitermate stevige constructie, of je ze nu vrijstaand in je tuin of tegen je gevel plaatst. De aluminium profielen worden bij BOzARC bovendien afgewerkt met hoogwaardige poederlak in een RAL-kleur van jouw keuze. Je kunt je terrasoverkapping met andere woorden perfect laten passen bij je ramen en deuren.

Let wel: een terrasoverkapping dienst steeds het wettelijke CE-keurmerk te dragen. Enkel zo bent u zeker van de juiste investering. 

Dankzij het gebruik van een gepatenteerd bolgewricht zijn we in staat om voor alle projecten maatwerk te leveren. En da’s uniek in de sector!

Massief polycarbonaat: veelzijdig en onbreekbaar

Kies je naast aluminium profielen ook nog eens voor een dakbedekking van massief polycarbonaat, dan zit je helemaal goed. Massief polycarbonaat is niet alleen onbreekbaar, maar biedt je ook de keuze tussen een fumé dakbedekking (die licht doorlaat, maar warmte tegenhoudt), een transparante dakbedekking (die een lekker luchtige sfeer creëert) en zonwerende dakbedekking. Krijg je de knoop maar niet doorgehakt? Een transparante terrasoverkapping met zonwering is het ideale compromis.

Terrasdak met zonwering van topkwaliteit

Zonneluifels van BOzARC zijn gemaakt van hoogwaardig acryl en hebben een laag Teflon EXTREME®, zodat ze water- en vuilafstotend zijn. De in de massa gekleurde acrylvezels garanderen kleurvastheid.

Terrasdak met handige zijwanden

Altijd uit de regen én uit de wind zitten? Daar zijn terrasoverkappingen met zijwanden voor. Bij BOzARC heb je de keuze uit vaste zijwanden van polycarbonaat en uitschuifbare windschermen uit kwalitatief textiel met een omkasting.

Vraag je offerte vandaag nog

Interesse in een terrasoverkapping? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte en wij komen zo snel mogelijk bij je langs om je mogelijkheden te bekijken. Contacteer ons ook gerust met al je vragen. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2023 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.