deurluifel Je laat je bezoekers niet graag in de regen staan? Bezorg ze een mooi plekje onder een deurluifel van BOzARC en je gasten zullen met plezier even schuilen terwijl jij de deur opendoet. Bovendien ziet je woning of zaak er veel stijlvoller uit met zo’n prachtige aluminium luifel boven de toegang.

Je weet als geen ander dat een stijlvolle ontvangst erg belangrijk is om een goeie eerste indruk te maken. Die begint overigens al bij de voordeur – van zodra bezoekers je oprit of parking naderen. Regent het? Dan zullen je gasten met veel tegenzin uit hun lekker warme wagen stappen. Met een deurluifel zorg je ervoor dat ze tóch droog blijven terwijl jij de deur opendoet. Ook de koerier of postbode die bij jou een pakje komt leveren, zal je dankbaar zijn.

Een deurluifel die bij jouw woning past

Een stijlvolle deurluifel overstijgt uiteraard het louter functionele. Hij geeft je hele woning een esthetische meerwaarde. Onze aluminium constructies, bijvoorbeeld, laten zich naadloos integreren in elke stijl. Van klassiek over industrieel tot modern: onze designs zijn universeel genoeg om te passen bij elk type.

Een aluminium deurluifel

Waarom aluminium? Omdat het een licht, veelzijdig én mooi materiaal is. Het is uiterst roestbestendig, zo goed als onverwoestbaar en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bovendien is aluminium 100 procent recycleerbaar, zonder kwaliteitsverlies. Met andere woorden: een aluminium deurluifel is een eenmalige investering.

Een deurluifel op maat

Wij bouwen je deurluifel volledig op maat. Wens je een iets ruimer bemeten constructie – eventueel met aansluitend een overdekte rokersruimte? – dan is ook dat geen enkel probleem.

Ben je op zoek naar een deurluifel om je gevel op te fleuren? Dan is een aluminium afdak boven de voordeur dé oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.