deurluifel kopenBen je eigenaar van een handelszaak of heb je een toonzaal? Dan weet je ongetwijfeld dat een deurluifel geen overbodige luxe is. Zo hoeven je gasten niet in de regen te wachten. Ook als particulier is een deurluifel een goede manier om je bezoek op gepaste en elegante wijze te ontvangen. Maar waarop moet je letten als je een deurluifel koopt? Wij zetten vier aandachtspunten op een rijtje.

1. De ene stijl is de andere niet

Een deurluifel kopen is in de eerste plaats een kwestie van smaak en stijl. Ben je fan van modern, landelijk of klassiek? Dan kun je je deurluifel in dezelfde stijl laten plaatsen. Deurluifels zijn namelijk verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Kies een kleur die past bij de stijl van je woning en je buitenschrijnwerk. Zo creëer je een mooi geheel en biedt de deurluifel een echte toegevoegde waarde, niet alleen op praktisch maar ook op esthetisch vlak.

2. Een deurluifel kopen? Ga voor maatwerk

Heeft je toonzaal een dubbele deur of bevindt er zich een raam naast de voordeuren van je woning? Dan kun je de afmetingen van je deurluifel daarop afstemmen. Bij BOzARC kunnen we dankzij het gebruik van ons gepatenteerde bolgewricht altijd maatwerk aanbieden. Vaarwel standaardafmetingen dus. Op die manier ben je er zeker van dat de luifel helemaal aan je eisen voldoet.

Leuk om weten is dat alle BOzARC-overkappingen het wettelijk verplichte CE-keurmerk hebben verkregen. Enkel zo bent u zeker van de juiste investering!

3. Duurzaamheid voorop

Een deurluifel moet bestand zijn tegen weer en wind. In de winter moet de luifel koude temperaturen, hagel en sneeuw trotseren en in de zomer felle zonnestralen. Degelijkheid is dan ook een belangrijk criterium. Daarom gaan we bij BOzARC voor aluminium profielen. Ze gaan jarenlang mee en bovendien is aluminium een onderhoudsvriendelijk materiaal.

4. De juiste dakbedekking 

De dakbedekking van een deurluifel moet er elegant uitzien, maar ook hier is degelijkheid van groot belang. Daarom gebruiken wij massief polycarbonaat, een onbreekbare kunststof die tegen een stootje kan. Bovendien geniet u 10 jaar garantie op barsten en breken van de dakbedekking.

Wil je een stijlvolle en stevige deurluifel kopen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.