Skip to main content

dakbekedding carportWil je een carport voor je auto, mobilhome of caravan? Dan zijn de kwaliteit en de kleur van de profielen een belangrijk aandachtspunt. Ze bepalen namelijk voor een groot stuk de uitstraling van de carport. Maar ook de dakbedekking mag je niet uit het oog verliezen. Die moet namelijk stevig zijn en een esthetische meerwaarde bieden.    

Een carport-dakbedekking moet degelijk zijn

De dakbedekking van een carport krijgt het hard te verduren. Ze moet bestand zijn tegen regen, hagel, sneeuw, afvallende takken en zelfs dakpannen. Net daarom is het zo belangrijk om voor de dakbedekking van je carport een degelijk materiaal te kiezen. Massief polycarbonaat is een onbreekbare kunststof die niet alleen hard is, maar ook weerbestendig en bestand tegen extreme temperaturen. Massief polycarbonaat is niet te verwarren met dubbelwandig polycarbonaat, dat zelfs bij stevige hagelval al breekt of barst. Kiezen voor massief polycarbonaat is dus kiezen voor veiligheid.

Een duurzame dakbedekking

Een carport is een aanzienlijke investering. Neem het zekere voor het onzekere en kies voor de profielen en de dakbedekking een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Ook hier scoort polycarbonaat erg goed. Het is een materiaal dat garant staat voor een lange levensduur!

Tip: op de polycarbonaat dakbedekkingen van onze carports bieden wij tien jaar garantie tegen barsten.

Stijlvol materiaal

Is je carport tegen je gevel geplaatst of staat hij in je tuin? In beide gevallen moet hij een mooi geheel vormen met je woning. Een carport die niet bij de stijl van je woning past, valt meteen uit de toon. Net daarom is het zo belangrijk om zowel voor de dakbedekking als voor de profielen het juiste materiaal te kiezen. Aluminium profielen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en zien er elegant uit. En een dakbedekking in polycarbonaat is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen (transparant, fumé en zonwerend). Je vindt dus zeker een carport die helemaal bij de stijl van je woning past.

Meer weten over carports of advies op maat nodig? Neem gerust contact op met onze adviseurs. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.