Skip to main content

Een overdekte staanplaats voor je auto voorkomt schade en onverwachte kosten.Auto’s die onbeschermd op straat of op een oprit staan, lopen meer risico op schade. Bovendien treedt er sneller slijtage op. Je wagen moet regelmatiger onderhouden worden en – in geval van schade – krijg je met onverwachte kosten te maken. Een overdekte staanplaats biedt soelaas. Het is een verstandige investering die je op termijn dubbel en dik terugverdient.    

Slijtage bij buitenstaanplaatsen

Als je auto het hele jaar door buitenstaat, krijgt hij het zwaar te verduren. Sneeuw, regen, stormweer en zelfs hagelbuien kunnen je auto beschadigen. De risico’s zijn aanzienlijk en de kosten kunnen hoog oplopen. Het resultaat? Een fikse factuur van je carrossier of een schadeclaim bij je verzekering waarbij je de franchise zelf kunt neertellen.   

Een carport beschermt je auto tegen weer en wind

Heb je geen garage, maar wil je je auto toch beschermen? Of gebruik je je garage als opbergruimte? Dan is een overdekte staanplaats of carport ideaal. Je auto staat te allen tijde beschermd en veilig onder een dakbedekking. Je  hoeft je geen zorgen te maken over bevroren ruiten of een auto die bedekt is met herfstbladeren. Een enkele of een dubbele carport: het is allebei mogelijk. Je kunt carports aan je gevel aanbouwen of vrijstaand laten plaatsen. 

Wist je dat een auto die onder een carport staat, sneller opdroogt na een regenbui? Op die manier voorkom je roestvorming.

Tijd en kosten besparen met een overdekte staanplaats

Onder een carport is je auto beschermd tegen weer en wind. Het risico op schade en slijtage is veel kleiner dan wanneer hij onbeschermd op straat staat. Bovendien wordt je auto minder snel vuil, waardoor je minder vaak richting carwash moet. Zo bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar ook een flinke duit.

Tip: Aluminium carports zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Je vindt dus sowieso een model dat bij de stijl van je woning past en aan je persoonlijke wensen beantwoordt.   

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.