Skip to main content

carport camperKijk jij er elk jaar reikhalzend naar uit om weer met je camper naar zonniger oorden te trekken? Dan wil je je mobiele vakantiehuisje natuurlijk veilig kunnen wegstallen op de momenten dat je het niet gebruikt. Want hoe stevig je camper ook mag zijn, in onze contreien zijn de weersomstandigheden niet altijd even gunstig. Heb je geen plek vrij in je garage en is een garagebox huren geen optie? Dan is de oplossing eenvoudig: je laat een carport plaatsen. En je leest deze vijf tips er even op na, zodat je een carport voor je camper kiest die zeker volledig aan je eisen voldoet.

1. Kies een aluminium carport voor je camper

Heel wat mensen zijn helemaal weg van houten carports, maar toch denk je beter twee keer na voor je in zo’n carport investeert. Een houten carport vergt flink wat onderhoud en garandeert geen lange levensduur. Een aluminium carport gaat daarentegen makkelijk jarenlang mee, zelfs zonder onderhoud.

2. Ga voor polycarbonaat als dakbedekking

Behalve het frame moet je natuurlijk ook nog het materiaal voor het dak van je carport kiezen. Twijfel je tussen een carport met een glazen dakbedekking of eentje van polycarbonaat? Nergens voor nodig. Platen van polycarbonaat zien eruit als glas, maar zijn onbreekbaar.

3. Kies voor de kleuren van je ramen en deuren

Je carport perfect laten aansluiten bij je woning? Het geheim zit ‘m in de kleur. Zorg ervoor dat je voor een poedercoating kiest in dezelfde tint als die van je ramen en deuren en klaar is kees! 

Tip: ontdek snel onze RAL-kleuren voor carports.

4. Een dubbele carport voor je camper kan ook

Wil je een carport voor je camper, maar eigenlijk ook eentje voor je wagen? Of wil je je carport graag ook laten dienstdoen als overdekt terras? Kies dan gewoon voor een dubbele carport of een extra grote carport op maat! Contacteer ons gerust voor meer informatie. 

5. Informeer je over de meldingsplicht

Wist je dat je voor een vrijstaande carport voor je camper geen bouwvergunning nodig hebt, zolang de oppervlakte niet meer dan 40 vierkante meter bedraagt? Voor een aangebouwde carport heb je evenmin een vergunning nodig, maar geldt er wel meldingsplicht

Lees meer over onze carports voor campers of vraag meteen je vrijblijvende offerte aan. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.