Skip to main content

carport ontwerpenEen carport ontwerpen die helemaal beantwoordt aan jouw praktische eisen, maar ook niet misstaat naast jouw hypermoderne, klassiek-landelijke of pastorie-geïnspireerde woning? Dat kan. Als je weloverwogen te werk gaat én kiest voor kwaliteit, kan jouw carportontwerp niet stuk. Waarmee je zeker rekening moet houden? Dat leggen we je in dit artikel uit.

Carport ontwerpen naast of tegen de woning?

Een eerste aandachtspunt is de beschikbare oppervlakte. De huidige tendens is dat we heel wat kleiner wonen dan pakweg vijfentwintig jaar geleden. En op een kleine oppervlakte is niet altijd voldoende plaats voor een vrijstaande garage of carport. In zo’n geval is het logisch om te kiezen voor  een carport die tegen de woning aan wordt gebouwd.  Door je auto naast en niet in je woning te stallen – denk aan de inpandige garages die in het verleden bijzonder populair waren – benut je tot twintig procent meer woonruimte. De moeite waard, toch?

Carport design: modern of klassiek?

Het is perfect mogelijk een carport te ontwerpen die naadloos overgaat in de stijl van je woning. Zo heeft BOzARC alle mogelijke RAL-kleuren beschikbaar en kun je je carport bijgevolg mooi afstemmen op de kleuren van je ramen, deuren, garagepoort, terrasoverkapping, pergola, … Overweeg ook wat voor soort dakbedekking je wenst. Transparant of niet? En moet ze warmtewerend zijn?

Carport ontwerpen voor de auto, mobilhome of caravan?

Een carport ontwerp je niet noodzakelijk voor een personenwagen. Ook je mobilhome, camper of zelfs je caravan kun je een droog en beschermd onderkomen bieden in de vorm van een carport. Hou dan wel rekening met aangepaste afmetingen (een carport op maat bestellen is de beste oplossing). Geen idee waar te beginnen? Vraag raad aan onze specialisten. Zij helpen je met plezier een carport te ontwerpen die precies voldoet aan je wensen.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.