Een terrasoverkapping in moderne stijl: elegant en praktisch

moderne terrasoverkappingWelke stijl moet jouw terrasoverkapping ademen? Die van je woning, natuurlijk! Zo vraagt een moderne nieuwbouw om een terrasoverkapping in dezelfde moderne stijl. Hoe je dat voor mekaar krijgt? Door elegantie en praktisch comfort voorop te stellen in je keuze.

Moderne terrasoverkapping in een kleur naar keuze

Wie kiest voor een moderne terrasoverkapping van BOzARC, legt zichzelf alvast weinig beperkingen op. Niet alleen kun je je terrasoverkapping volledig op maat laten maken (al is kiezen voor een van de standaardmaten uiteraard ook een optie), je kunt ook nog eens kiezen uit een breed kleurenpalet. Dit zijn de standaardkleuren:

  • zilvergrijs
  • bruin (RAL 8019)
  • antracietgrijs (RAL 7016)
  • wit (RAL 9010)
  • crèmewit (RAL 9001)

Maar daarbij houdt het niet op. Naast deze vaak gekozen standaardkleuren, kun je je terrasoverkapping in alle RAL-kleuren laten afwerken. Zo hoef je geen enkele toegeving te doen en past je overkapping perfect bij de kleur van je ramen en deuren.

Design van je terrasoverkapping

In jouw plan voor een terrasoverkapping in moderne stijl geef je uiteraard ook de vormgeving een plaats. Ons advies: kies voor een design dat perfect ‘matcht’ met de stijl van je woning én de beschikbare oppervlakte. Een overkapping die je sowieso al kleine terras helemaal inpalmt? Geen goed idee. Gelukkig zijn er tal van opties om je terrasoverkapping een stijlvolle look te geven zonder aan praktisch comfort in te boeten.

Zo kun je kiezen voor een vrijstaande overkapping of een luifel die aan de gevel wordt vastgemaakt. Bevindt je terras zich in een hoek waar de wind vrij spel heeft? Geen nood, dan kies je gewoon voor een extraatje in de vorm van een uitschuifbare zijwand of een windscherm. En over extraatjes gesproken: je kunt ook zonwering in je terrasoverkapping voorzien, zodat je in het heetst van de zomer toch nog aangenaam onder je luifel kunt zitten.

Tags: terrasoverkapping, terrasoverkapping kopen,, tuinoverkapping, terrasoverkapping terras, terrasoverkapping modern, vrijstaande terrasoverkapping