fundering carportDe fundering van je carport is zoals de bodem van je bruidstaart: als die niet stevig is, krijg je gegarandeerd problemen. In beide gevallen is stabiliteit een absolute noodzaak. Bij een carport kennen wij het klappen van de zweep. Voor de bruidstaart verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde patissier. 

Fundering van je carport: twee mogelijkheden

Een carport plaatsen is specialistenwerk. Je laat het dan ook het best over aan een expert. De installatie begint met de fundering van je carport, waarvoor er twee opties voorhanden zijn:

Een fundering met roestvrijstalen funderingspaal die wordt aangevuld met beton en bevestigd in het terras zonder tegels of klinkers te beschadigen.

Een fundering met vloerplaten: ideaal voor op muurtjes of wanneer er niet geboord mag worden.

Bevestiging aan de muur

De stevigheid van een carport wordt niet alleen gegarandeerd door de fundering. Ook de manier waarop ze aan de muur bevestigd wordt, is van groot belang. Bij BOzARC laten we niets aan het toeval over. Om je carport tegen de gevel te plaatsen, gebruiken we gegalvaniseerde stalen L-profielen die we steeds bevestigen met een chemische verankering tot in de binnenmuur.   

Aluminium profielen en dakbedekking van massief polycarbonaat

We installeren altijd aluminium profielen. Aluminium is een licht, maar stevig materiaal dat heel wat mogelijkheden biedt op het vlak van afwerking. Aluminium carports zijn namelijk verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Je vindt dus zeker een kleur die bij de stijl van je woning past en aan je persoonlijke smaak beantwoordt. Daarnaast is aluminium ook erg onderhoudsvriendelijk. Je hoeft dus helemaal niet elk jaar met kwast en verf in de weer te zijn.

Als kers op de taart voorzien we een dakbedekking uit massief polycarbonaat: een onbreekbare kunststof die bestand is tegen sneeuw, hagel, afvallende takken en zelfs dakpannen.

Meer weten over onze carports of advies op maat nodig? Vraag een online offerte aan of neem contact met ons op. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.