Skip to main content

Aluminium carportsDe tijd dat mensen per definitie een garage aan hun woning bouwden is al lang voorbij. De klassieke garage wordt steeds vaker ingeruild voor een moderne carport. Nogal logisch: de carport biedt alleen maar voordelen. Een carport is pakken goedkoper dan een garage, beschermt tegen alle weersinvloeden, en geeft je huis een esthetische en financiële meerwaarde. Overtuigd van de vele voordelen van een carport? Kies dan zeker voor een carport in aluminium!

Aluminium carport: toppunt van flexibiliteit

Ga je een carport kopen? Dan is een aluminium carport van BOzARC je beste optie. Onze overkappingen worden vrijstaand óf tegen je woning gebouwd. Je bepaalt zelf de hoogte, breedte en lengte. Zo doet je carport dienst voor je wagen, caravan of mobilhome. Een carport met berging is bovendien multifunctioneel. Je kunt er eventueel ook fietsen, je grasmachine of je barbecue onder kwijt. 

Carport-overkapping: sterk en stijlvol

Carports in aluminium zijn veelzijdig qua uitstraling. Het lichte, luchtige frame is beschikbaar in alle RAL-kleuren. En aluminium past zowel bij een moderne woning als bij een klassieke of landelijke. Het strakke en elegante materiaal is bestand tegen alle weersinvloeden. En omdat onze carports een open karakter hebben, bevorderen ze de luchtcirculatie. Jouw winst? Je wagen droogt sneller, en er is minder kans op roestvorming.

Milieuvriendelijk, duurzaam en onderhoudsvrij

Ook als je belang hecht aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, is een aluminium carport de beste keuze. Aluminium is sterk, behoudt zijn vorm en roest niet. Het materiaal – een legering van veel voorkomende ertsen – is grotendeels recycleerbaar. Goed nieuws voor het milieu dus. Ook de lange levensduur en het onderhoudsvrije karakter van aluminium zijn mooi meegenomen.

Fraai en uniform

BOzARC is dé specialist in carports met een aluminium frame en een onbreekbaar dak in kunststof. Bij ons ondergaan de aluminium onderdelen een speciale behandelingsprocedure om de levensduur nog te verlengen. Tot slot brengen we een poederlak aan in een kleur naar keuze. Ook de dakgoten, die een perfecte afvoer van het regenwater garanderen, worden in dezelfde kleur gepoederlakt als het frame.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.