TuinXpo Kortrijk 2017– Alles voor uw tuin onder 1 dak

Goesting in de lente? De Kortrijkse TuinXpo is een zoals steeds droom voor elke tuinliefhebber en mensen die optimaal willen genieten van het gezonde buitenleven . Dit gespecialiseerde indoor evenement voor de tuin speelt in op de huidige tuintrends en zorgt voor de nodige inspiratie. Als bezoeker kan je niet enkel terecht bij de standen van de deelnemende ondernemers, maar wandel je ook langs de demotuinen en groene zones, die je zeker zullen inspireren voor je eigen droomtuin. Of wat dacht je van een tuinworkshop of het uittesten van nieuwe grasmachines?

Indoor tuinbeurs met een compleet aanbod

Kijk jij ook al uit naar de lente en kan je niet wachten om aan de slag te gaan in je tuin? Dan mag je deze indoor tuinbeurs van het jaar niet missen! Je vindt er een volledig aanbod voor alles wat met tuin en terras te maken heeft. Bereid je voor op een heerlijke zomer en laat je inspireren door de vele standen!

Bezoek onze stand - Nr 471

Ook BOzARC heet u hartelijk welkom op onze stand voor terrasoverkappingen en carports. Je terras en tuin zijn immers één geheel en met een mooie terrasoverkapping geniet je nog langer van het buitenleven. 's Avonds langer op je terras zitten, maar ook gewoon vroeger op het jaar kunnen genieten van de prille lentezon. Meer weten? Kom dan zeker eens langs!

Praktische info

Tuinxpo vindt plaats van vrijdag 10 maart tot en met maandag 12 maart in de Kortijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 te Kortrijk. De toegang is gratis.

Er zijn verschillende eetgelegenheden en gratis professionele kinderopvang

Openingsuren:

  • Vrijdag 10 maart 13:00 - 20:00
  • Zaterdag 11 maart 10:00 - 18:00
  • Zondag 12 maart 10:00 - 18:00

Meer informatie, routebeschrijving en exposanten vind je op tuinxpo.be.

 

TuinXpo 2017

 

Misschien bent u ook geinteresseerd in: