Tuinexpo Kortrijk 2016 – Alles voor uw tuin onder 1 dak

De Kortrijkse TuinXpo is een droom voor elke tuinliefhebber en mensen die optimaal willen genieten van het gezonde buitenleven. Dit gespecialiseerde indoor evenement voor de tuin speelt in op de huidige trends en zorgt voor de nodige inspiratie. Als bezoeker kan je niet enkel terecht bij de standen van de deelnemende ondernemers, maar wandel je ook langs de demotuinen en groene zones, die je zeker zullen inspireren voor je eigen droomtuin. Of wat dacht je van een tuinworkshop of het uittesten van nieuwe grasmachines?

Indoor tuinbeurs met een compleet aanbod

Kijk jij ook al uit naar de lente en kan je niet wachten om aan de slag te gaan in je tuin? Dan mag je deze indoor tuinbeurs van het jaar niet missen! Je vindt er een volledig aanbod voor alles wat met tuin en terras te maken heeft. Bereid je voor op een heerlijke zomer en laat je inspireren door de vele standen!

Bezoek onze stand

Ook BOzARC heet u hartelijk welkom op onze stand voor terrasoverkappingen en carports. Je terras en tuin zijn immers één geheel en met een mooie terrasoverkapping geniet je nog langer van het buitenleven. 's Avonds langer op je terras zitten, maar ook gewoon vroeger op het jaar kunnen genieten van de prille lentezon. Meer weten? Kom dan zeker eens langs!

Praktische info

Tuinxpo vindt plaats van vrijdag 4 maart tot en met maandag 7 maart in de Kortijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 te Kortrijk. Een toegangsticket kost € 8 per persoon, kinderen onder de 14 krijgen gratis toegang. Er zijn verschillende eetgelegenheden en gratis professionele kinderopvang

Openingsuren:

  • Vrijdag 4 maart 13:00 - 20:00
  • Zaterdag 5 maart 10:00 - 18:00
  • Zondag 6 maart 10:00 - 18:00
  • Maandag 7 maart 13:00 - 18:00

Meer informatie, routebeschrijving en promotiecode vind je op tuinxpo.be.

Misschien bent u ook geinteresseerd in: