Tuinexpo Kortrijk 2015 – Alles voor uw tuin

De Kortrijkse TuinXpo is het walhalla voor tuinliefhebbers en voor mensen die kunnen genieten van het buitenleven. Dit is geen saaie beurs maar een evenement. Als bezoeker kan je niet enkel terecht bij de standen van de deelnemende ondernemers, maar wandel je ook langs de demotuinen en groene zones, die je zeker zullen inspireren voor je eigen tuin. Of wat dacht je van een tuinworkshop?

Indoor tuinbeurs met een compleet aanbod

Kijk jij ook al uit naar de lente en kan je niet wachten om aan de slag te gaan in je tuin? Dan mag je de eerste indoor tuinbeurs van het jaar niet missen! Je vindt er een volledig aanbod voor alles wat met tuin en terras te maken heeft. Bereid je voor op een heerlijke zomer en laat je inspireren door de vele standen!

Bezoek onze stand

Ook BOzARC heet u hartelijk welkom op onze stand (stand 311) voor terrasoverkappingen en carports. Je terras en tuin zijn immers één geheel en met een mooie terrasoverkapping geniet je nog langer van het buitenleven. 's Avonds langer op je terras zitten, maar ook gewoon vroeger op het jaar kunnen genieten van de prille lentezon. Meer weten? Kom dan zeker eens langs!

Praktische info

Tuinxpo vindt plaats van vrijdag 27 februari tot en met maandag 2 maart in de Kortijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 te Kortrijk. Een toegangsticket kost € 8 per persoon, kinderen onder de 14 krijgen gratis toegang. Er is trouwens ook gratis kinderopvang voorzien.

Openingsuren:

  • Vrijdag 27 februari 13:00 - 20:00
  • Zaterdag 28 februari 10:00 - 18:00
  • Zondag 1 maart 10:00 - 18:00
  • Maandag 2 maart 13:00 - 18:00

Meer informatie vind je op tuinxpo.be. BOzARC staat op stand 311.

Misschien bent u ook geinteresseerd in: