TuinXpo 2019 – Kortrijk Xpo

Heeft u ook weer goesting in de lente? De Kortrijkse TuinXpo van 6 tem 8 maart 2020 is een gekende indoor tuinbeurs met een sterke focus op de allernieuwste trends zoals recyclage-uitdagingen en heeft tevens een DIY-belevingszone in haar aanbod! Zoals elk jaar kan u de nodige inspiratie opdoen en is er voor elke smaak en budget de nodige ideetjes opdoen. Geniet nog meer van je buitenruimte en de gezonde buitenlucht door een BOzARC terras overkapping!

Als bezoeker wandel je ook langs de demotuinen en groene zones of neem je eenvoudig deel aan interessante workshops. 

Bezoek onze stand - Nr 196

Ook BOzARC heet u hartelijk welkom op onze stand nr 196 voor terrasoverkappingen en carports. Je terras en tuin zijn immers één geheel en met een mooie terrasoverkapping geniet je nog langer van het buitenleven. 's Avonds langer op je terras zitten, maar ook gewoon vroeger op het jaar kunnen genieten van de prille lentezon. Meer weten? Kom dan zeker eens langs!

Praktische info

Tuinxpo vindt plaats van vrijdag 6 maart tot en met zondag 8 maart in de Kortijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 te Kortrijk.

De toegang is gratis en voor de gecontroleeerde parking betaalt u € 4,-/24u aan de automaat. 

Er zijn verschillende eetgelegenheden (hal 4) en gratis professionele kinderopvang

Openingsuren:

Vrijdag 6 maart 2020 van 14u00 tot 20u00
Zaterdag 7 maart 2020 van 10u00 tot 18u00
Zondag 8 maart 2020 van 10u00 tot 18u00

 Meer informatie, routebeschrijving en exposanten vind je op tuinxpo.be.

 

bozarc tuinxpo kortrijk 2020

 

 

Tags: carport prijs, garage carport, carport kopen, prijs carport, carports garages, carport plaatsen, overkapping, overkapping terras