Skip to main content

carport batibouwVan 16 februari tot en met 26 Februari 2017 vindt in Brussel de jaarlijkse hoogmis voor de bouw-, renovatie- en woonsector plaats: Batibouw. Ook BOzARC zal aanwezig zijn. Loop dus zeker even langs onze stand en bekijk onze carports en terrasoverkappingen van dichtbij. Uiteraard kun je er ook een praatje slaan met onze experts.

Als specialist in carports en terrasoverkappingen mogen wij uiteraard niet ontbreken op Batibouw. Wil je enkele van onze modellen van dicht bij bekijken? Of heb je praktische vragen voor onze specialisten? Je bent welkom aan onze stand!

Op zoek naar een carport?

Batibouw is de ideale gelegenheid om ons assortiment te leren kennen. Ontdek onze fraaie aluminium carports met je eigen ogen en sta versteld van hun stevigheid en design. Je wagen staat niet alleen beschermd tegen regen en vrieskou, hij staat ook in stijl geparkeerd naast je woning. Heb je een mobilhome of caravan? Laat dan een carport op maat maken. Welk model je ook kiest, bij ons is de kwaliteit gegarandeerd.

Langer buiten genieten met een terrasoverkapping

Op onze Batibouwstand vind je naast carports ook terrasoverkappingen. Onze modellen zijn verkrijgbaar mét en zonder zonwering of windscherm. Staat je jacuzzi buiten te verkommeren? Laat dan een overkapping op maat maken zodat je zelfs in de winter van een warm en ontspannend bad kunt genieten op je terras! Baat je een horecazaak uit? Dan kun je bij ons terecht voor grotere overkappingsprojecten, zoals een overdekte rokersruimte, of andere projecten op maat.

Ontdek ze allemaal op Batibouw!

Praktische info

Batibouw vindt plaats van 16 tot en met 26bfebruari 2017 in Brussels Expo. Bijkomende informatie en tickets vind je hier.

Bezoek BOzARC en onze verdeler Jardin Confort!

Standnummer 01-304

Batibouw 2017

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.