Carport of terrasoverkapping nodig? Vind BOzARC op Batibouw

carport batibouwVan 26 februari tot en met 8 maart vindt in Brussel de jaarlijkse hoogmis voor de bouw-, renovatie- en woonsector plaats: Batibouw. Ook BOzARC zal aanwezig zijn. Loop dus zeker even langs onze stand en bekijk onze carports en terrasoverkappingen van dichtbij. Uiteraard kun je er ook een praatje slaan met onze experts.

Als specialist in carports en terrasoverkappingen mogen wij uiteraard niet ontbreken op Batibouw. Wil je enkele van onze modellen van dicht bij bekijken? Of heb je praktische vragen voor onze specialisten? Je bent welkom aan onze stand!

Op zoek naar een carport?

Batibouw is de ideale gelegenheid om ons assortiment te leren kennen. Ontdek onze fraaie aluminium carports met je eigen ogen en sta versteld van hun stevigheid en design. Je wagen staat niet alleen beschermd tegen regen en vrieskou, hij staat ook in stijl geparkeerd naast je woning. Heb je een mobilhome of caravan? Laat dan een carport op maat maken. Welk model je ook kiest, bij ons is de kwaliteit gegarandeerd.

Langer buiten genieten met een terrasoverkapping

Op onze Batibouwstand vind je naast carports ook terrasoverkappingen. Onze modellen zijn verkrijgbaar mét en zonder zonwering of windscherm. Staat je jacuzzi buiten te verkommeren? Laat dan een overkapping op maat maken zodat je zelfs in de winter van een warm en ontspannend bad kunt genieten op je terras! Baat je een horecazaak uit? Dan kun je bij ons terecht voor grotere overkappingsprojecten, zoals een overdekte rokersruimte, of andere projecten op maat.

Ontdek ze allemaal op Batibouw!

Praktische info

Batibouw vindt plaats van 26 februari tot en met 8 maart 2015 in Brussels Expo. Je vindt ons in Paleis 1, stand 304. Bijkomende informatie en tickets vind je hier.

Misschien bent u ook geinteresseerd in: