• Home
  • Blog
  • Beurzen
  • Carport of terrasoverkapping? Bezoek BOzARC op Batibouw 2019

Carport of terrasoverkapping? Bezoek BOzARC op Batibouw 2019

Van 24 februari tot en met 1 maart 2019 kunnen jullie BOzARC naar goede gewoonte terugvinden op Batibouw, de "place to be" voor de bouw-, renovatie- en woonsector. Loop dus zeker even langs onze stand 01-304 en bekijk onze carports en terrasoverkappingen van zeer nabij terwijl onze experts u de nodige technische informatie kunnen verschaffen.

Op zoek naar een carport?

Batibouw is naar goede gewoonte de ideale gelegenheid om onze nieuwe modellen te leren kennen. Ontdek onze fraaie aluminium carports met je eigen ogen en ontdek onze concepten. Je wagen staat niet alleen beschermd tegen regen en vrieskou, hij staat ook in zeer praktisch en nabij jouw woning. Geniet meer en vaker van je mobilhome of caravan; thuis gestald onder een carport zijn jullie steeds vertrekkensklaar! Welk model je ook kiest, bij ons is de kwaliteit gegarandeerd.

Langer buiten genieten met een terrasoverkapping

Op onze Batibouwstand vind je naast carports ook terrasoverkappingen. Onze modellen zijn verkrijgbaar mét en zonder zonwering of windscherm. Staat je jacuzzi buiten te verkommeren? Laat dan een overkapping op maat maken zodat je zelfs in de winter van een warm en ontspannend bad kunt genieten op je terras! Baat je een eigen horecazaak uit? Dan kun je bij ons terecht voor grotere overkappingsprojecten, zoals een overdekte rokersruimte, of andere projecten op maat.

Ontdek ze allemaal op Batibouw!

Praktische info

Batibouw vindt plaats van 21 Februari tot en met 3 maart 2019 in Brussels Expo. Bijkomende informatie en tickets vind je hier.

Bezoek BOzARC en onze verdeler Jardin Confort!

Standnummer 01-304

Batibouw 2019

Misschien bent u ook geinteresseerd in: