Batibouw 2020 - Voor uw carport of terrasoverkapping

Van 29 februari tot en met 8 maart 2020 kunnen jullie het BOzARC-team ontmoeten tijdens Batibouw, de  jaarlijkse "place to be" voor de bouw-, renovatie- en woonsector.

Loop dus zeker even langs onze stand 08218 in hal 8 in Brussels Expo en bekijk onze carports en terrasoverkappingen van dichtbij terwijl onze experts u de nodige praktische en technische informatie verschaffen.

Op zoek naar een carport of terrasoverkapping?

Batibouw is naar goede gewoonte de ideale gelegenheid om onze nieuwe modellen te leren kennen. Ontdek onze fraaie aluminium carports met je eigen ogen en ontdek onze verschillende concepten. Je wagen staat niet alleen beschermd tegen regen en vrieskou, hij staat ook in zeer praktisch en nabij jouw woning. Geniet meer en vaker van je mobilhome of caravan; thuis gestald onder een carport zijn jullie steeds vertrekkensklaar! Welk model je ook kiest, bij ons is de kwaliteit gegarandeerd.

Langer buiten genieten met een terrasoverkapping

Op onze Batibouwstand vind je naast carports ook terrasoverkappingen. Onze modellen zijn verkrijgbaar mét en zonder zonwering of windscherm. Staat je jacuzzi buiten te verkommeren? Laat dan een overkapping op maat maken zodat je zelfs in de winter van een warm en ontspannend bad kunt genieten op je terras! Baat je een eigen horecazaak uit? Dan kun je bij ons terecht voor grotere overkappingsprojecten, zoals een overdekte rokersruimte, of andere projecten op maat.

Ontdek ze allemaal op Batibouw!

Praktische info

Batibouw vindt plaats van 29 Februari tot en met 8 maart 2020 in Brussels Expo.

Bijkomende informatie en tickets vind je hier.

!!! Let op!!! Er zijn nieuwe openingsuren van toepassing:

Week : 12 p.m. to 8:30 p.m.
(until 10:30 p.m. on Thursday 05 March)
Week-end : 10 a.m. to 6:30 p.m.

Bezoek de BOzARC stand en maak kennis met ons team!

Stand 08218 in hal 8

bozarc batibouw 2020

Misschien bent u ook geinteresseerd in: