Skip to main content

Actief in de horeca? Haal méér uit je terras! Met een stralende lentezon in de lucht en de zomervakantie in het vooruitzicht, kijkt iedereen reikhalzend uit naar het warmste seizoen van het jaar. Cafés, brasseries en restaurants lopen weer helemaal vol. Want zomerweer, da’s natuurlijk terrasjesweer! Heb jij een horecazaak en vraag jij je af waarom het terras van je concurrenten meer klanten aantrekt dan het jouwe? Dan heb je waarschijnlijk ergens een steekje laten vallen. We zetten enkele belangrijke aandachtspunten op een rij!

Een terras optimaal benutten: 3 tips voor de horeca

Als het terras van je concurrent meer succes heeft dan dat van jou, dan zoek je de verklaring allicht in de eerste plaats bij jezelf. Schort er misschien wat aan je bediening, je menu, je keuken, ...? Het is een logische reactie, maar soms ligt de oorzaak van het probleem gewoon bij... het terras! Heb je bij het inrichten van je terras zeker rekening gehouden met deze drie tips?

1. Weerbestendig terrasmeubilair

Die houten terrastafels en -stoelen mogen er dan wel mooi uitzien, snel drogen na een regenbui doen ze wellicht niet. En die metalen stoelen die zo goed passen bij je moderne bistro, ben je wel zeker dat die niet gloeiend heet worden onder de zon? Doe de test!

2. Een zonnig terras mét zonnewering

Een ‘terrasje doen’ is synoniem met genieten van de zon, maar zoals de Vlamingen het zo mooi verwoorden: trop is te veel en te veel is trop. Kunnen terrasjestoeristen bij jou ook buiten zitten wanneer het broeierig warm is, of moeten ze dan noodgedwongen aankloppen bij jouw buurman die wél een terras met schaduw heeft? Voorzie voldoende parasols op je terras of ga voor een zonneluifel als je een stabielere oplossing verkiest.

3. Een terrasoverkapping met windschermen

Vlaanderen zou Vlaanderen niet zijn als een stralende zon niet regelmatig gepaard ging met koude windvlagen en regenbuien. Maar met windschermen en een terrasoverkapping hebben wind en regen bij jouw horecazaak niets te zoeken! Kies wel voor transparant glas, zodat je klanten nog steeds van het uitzicht kunnen genieten.

Tip: Bij BOzARC kun je je zonneluifel en windschermen perfect afstemmen op de look van je zaak!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.