Skip to main content

windschermenDe zomer is definitief afgelopen. Regen en wind teisteren ons Belgenlandje alweer. “Gedaan met ’s zondags op m’n terras een gin tonic of een heerlijke cappuccino te drinken”, hoor ik je denken. Maar neen, toch niet! Ook tijdens de koude wintermaanden is het mogelijk om buiten te genieten van je favoriete aperitiefdrankje door gebruik te maken van een windscherm.

Geen last van regen en wind

Met een windscherm van BOzARC zit je als het regent helemaal droog. Ook van een gure wind heb je geen last meer. Bovendien ervaar je geen lichtverlies bij je ramen en deuren, aangezien de windschermen uit glas bestaan.

Om het knusse gevoel nog te versterken, kun je een gasverwarmer voor je terras kopen. Nu kun je optimaal genieten van een goed boek of een filmpje meepikken op je laptop. Laat die ‘hot chocolate’ maar komen!

Jacuzzi time

Zo’n windscherm is bovendien ook handig als je over een jacuzzi of zwembad beschikt. De meesten denken dat je geen gebruik kunt maken van je jacuzzi of zwembad bij slecht weer. Maar nu is dat anders. Als het regent kun je dus gewoon baantjes trekken of in je jacuzzi zitten met een glas champagne in de hand. Nodig vrienden uit om het nog gezelliger te maken.

Windscherm: multifunctionaliteit ten top

Een windscherm van BOzARC beschermt je niet enkel tegen wind en regen, maar ook tegen felle zonnestralen. Ideaal voor als je tijdens de zomer wat verkoeling wil opzoeken en geen risico wil lopen op verbranden. Een ander voordeel van een windscherm is dat het extra privacy biedt. Geen last meer van nieuwsgierige buren! De wand is beschikbaar in doorzichtig en ondoorzichtig glas. De doeken van de uitschuifbare wand kun je verkrijgen in verschillende kleuren.

Geïnteresseerd in een wind- of zijscherm voor je terras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2023 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.