Skip to main content

verandaVan je tuin en terras wil je maximaal genieten. In de zomer breng je de hele dag buiten door maar ook in lente, herfst en winter wil je zoveel mogelijk licht en buitenlucht in je dagelijks leven. Een veranda is een mogelijkheid maar blijft een binnenruimte. Waarom dus geen overkapping installeren? Het is een snelle, slimme en efficiënte oplossing om nog meer van je tuin te genieten.

Je bent helemaal buiten

Een terrasoverkapping laat je één met de natuur worden. Je zit buiten maar hebt geen last van wind, regen en hagel. Je ademt niet alleen 100% buitenlucht in: ook licht en zicht zijn maximaal. De gebogen constructie is zo ontworpen dat je vanop je terras maar ook vanuit je woning optimaal uitzicht hebt over de tuin.

De flexibele oplossing

Laat je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van terrasoverkappingen: ze zijn quasi eindeloos. De overkapping wordt op maat van je tuin of terras gemaakt, sluit naadloos aan op je buitenmuur en zorgt voor vlekkeloze regenwaterafvoer. De stevige aluminium constructie wordt afgewerkt met een poederpolyesterlak die in alle RAL-kleuren beschikbaar is.

Denk aan je portemonnee

Een terrasoverkapping is een relatief eenvoudige constructie. Dat betekent een snelle installatie. Dus: geen lang aanslepende verbouwingen, geen centimeters stof in huis en geen wekenlange hinder. Zelfs als je met zijwanden werkt, blijft het een buitenruimte; je hoeft je hoofd niet te breken over strenge isolatienormen en dure verwarmingsinstallaties.

Terrasoverkapping op maat

Voor al je wensen zijn er geschikte oplossingen: je kan je terras voorzien van een overkapping maar ook van vaste of verschuifbare zijwanden. Zowel de overkapping als de zijwand kan in doorzichtige of in doorschijnende uitvoering. Je behoudt de lichtinval, verlaagt het verblindend effect van zonlicht en verhoogt de privacy.

Extra’s

Kies zelf hoe je de oriëntatie van de overkapping wenst. Zin in extra comfort? Voorzie dan gasbranders, zodat je ook in de winter behaaglijk buiten kan zitten. Of wat dacht je van verlichting? Je vakman voorziet lichtpunten zodat je ook ’s avonds laat nog van je tuin geniet. Informeer ook naar een optionele zonnewering die je activeert als het zonlicht je stoort. Zo bepaal jij wanneer de zon op jouw terras schijnt.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.