Tuin en interieur worden éénWil je je tuin en interieur met elkaar integreren? Dat kan perfect met een terrasoverkapping. Je creëert een stijlvol afdak boven je terras dat perfect bij je woning en je interieur past. Heb je een modern interieur? Kies dan ook voor een moderne terrasoverkapping en moderne tuinmeubelen. Zo maak je van je woning een harmonieus geheel.

Breid je interieur uit tot buiten

Om je woning uit te breiden, is het een goed idee om van je terras het verlengde van je interieur te maken. Laat de stijl van je woning terugkomen op je terras. Heb je binnen bijvoorbeeld houten meubelen? Dan kun je voor tuinmeubels in dezelfde houtsoort kiezen. Ook de vloertegels kun je in beide delen op elkaar afstemmen. Wanneer je zowel in je woonkamer als op je terras voor dezelfde tegelsoort kiest, creëer je een groter ruimtelijk gevoel.

Geniet optimaal van je terras

In België kun je natuurlijk niet altijd profiteren van je terras, want dat laat het wisselvallige weer niet toe. Met een terrasoverkapping is dat verleden tijd. Het afdak boven je terras en bijhorende zijwanden zorgen er namelijk voor dat je altijd beschermd bent tegen de regen, de wind en de zon. Bovendien is het een stijlvolle uitbreiding van je woning. Zo kun je verschillende activiteiten naar buiten verplaatsen. Een gezellig etentje, een drink of een boek lezen: vanaf nu kun je dit allemaal buiten doen. Met de bijhorende verlichting en verwarming lijkt het namelijk alsof je binnen zit, terwijl je toch geniet van de gezonde buitenlucht.

Stem alle elementen op elkaar af

Wil je een stevige terrasoverkapping? Dan kies je het best voor aluminium. Hierbij heb je namelijk de keuze uit verschillende kleuren. Bepaal welke kleur het best bij je bestaande woning past. Ook de vorm van het afdak heeft een impact. Kies je bijvoorbeeld voor een doorschijnende, gebogen dakstructuur? Dan geniet je binnen van een optimale lichtinval. Wil je hierbij een zonnewering integreren? Dan krijg je een witte dakbedekking. Voor een volledige integratie van je interieur met je terras, kies je het best voor gesloten of verschuifbare zijwanden. Zo bescherm je je terras volledig tegen wind en regen, en blijft de warmte onder het afdak. Op die manier kun je je activiteiten buiten voortzetten.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.