terrasoverkapping aluminiumDe zomer in België, dat betekent nog geen garantie op mooi weer. Een terrasoverkapping biedt soelaas voor deze onzekere weersomstandigheden. Ga jij voor een houten of aluminium overkapping? De keuze is snel gemaakt.

Uiterst licht en ijzersterk

Aluminium is een uitermate licht en ijzersterk materiaal. Die kenmerken komen ook jouw terrasoverkapping ten goede. Een aluminium overkapping houdt zonder enig probleem regen, zon, wind, sneeuw en hagel tegen. Komt van pas tijdens een buiige zomer, toch?

En wat is fijner dan na een drukke werkdag heerlijk op je eigen terras te zitten, terwijl je geniet van een verfrissend drankje zonder dat het weer roet in het eten gooit? Dankzij je aluminium terrasoverkapping is dat probleem voorgoed verleden tijd!

Voor iedere smaak wat wils

Aluminium straalt een tijdloze klasse uit. Ben jij fan van strak en modern of heb je eerder een klassieke stijl? Dit elegante en veelzijdige materiaal kan iedereen bekoren. Aluminium is in heel wat RAL-kleuren verkrijgbaar; je hebt dus zelf ook wat in de pap te brokken. Kies een kleurtje voor jouw aluminium terrasoverkapping en geef je tuin een nieuwe look die perfect aansluit bij de rest van je woning.

Een lange levensduur

Aluminium vergt weinig onderhoud. Het roest niet. En in tegenstelling tot hout moet je het materiaal niet voortdurend onderhouden om het te beschermen tegen slijtage, schimmels of bacteriën. Die lange levensduur maakt van aluminium het favoriete overkappingsmateriaal bij uitstek.

Waarom een aluminium terrasoverkapping?

Een aluminium terrasoverkapping is uitermate duurzaam. Ze gaat jarenlang mee zonder haar oorspronkelijke uitstraling te verliezen. Als je met BOzARC in zee gaat, mag je er zeker van zijn dat je een verstandige investering doet. Meer weten over terrasoverkappingen of advies op maat nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze toonzalen.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.