Overdekt terras? Een terrasoverkapping is de ideale bondgenoot

Overkapping terras of tuinDe grenzen tussen binnen en buiten vervagen steeds meer. En zelfs bij typisch Belgisch kwakkelweer wil je zoveel mogelijk genieten van je tuin. Een terrasoverkapping van BOzARC is je ideale bondgenoot voor een buitenruimte die leefbaar is van de prille lente tot de late herfst!

Terrasoverkapping: praktisch én mooi

Een aluminium terrasoverkapping van BOzARC doet veel meer dan beschermen tegen regen en wind. Het is het decor voor een aangenaam buitengevoel met een maximum aan licht. De gebogen dakstructuur oogt ruimtelijk en luchtig, terwijl het aluminium frame ijzersterk en duurzaam is. De sobere ontwerpen passen naadloos bij elke bouwstijl, en zijn onovertroffen qua uitstraling, comfort en afwerking.

Top 5 voordelen overdekt terras

Met een tuinoverkapping van BOzARC haal je een resem troeven in huis:

  1. Je vervaagt de grenzen tussen binnen en buiten.
  2. Je creëert een blikvanger en een extra leefruimte.
  3. Je geeft je huis een aanzienlijke meerwaarde.
  4. Je verlengt het buitenseizoen.
  5. Je houdt het droog bij nat weer, en koel bij hitte.

Overkapping tuin: verrassend veelzijdig

Zit je graag met je hoofd in de wolken? Of wil je het zonnetje in huis halen? Kies dan voor transparante dakplaten die het zonlicht vrij spel geven. Is je terras gericht naar het zuiden en hou je het hoofd graag koel? Dan zijn onze warmtewerende maar lichtdoorlatende platen dé oplossing. Met een witte, zonwerende dakbedekking creëer je permanente schaduw. Zo geniet je zelfs bij felle zon van een heerlijk schaduwplekje op je overdekt terras.

Terrasoverkapping aluminium: genieten in stijl!

Een terrasoverkapping van BOzARC geeft onderdak aan veel dromen, zonder afbreuk te doen aan het uitzicht van je woning. Je kiest uit vijf standaardkleuren voor de afwerking van het aluminium, óf een RAL-kleur naar keuze. Zo vind je gegarandeerd een tint die perfect bij je woning past. De transparante overkapping van je tuin zorgt ervoor dat je binnen de lichtinval behoudt, terwijl het gebogen afdak geborgenheid en sfeer garandeert. Méér en langer van je tuin genieten? Met een terrasoverkapping in aluminium verleng je het buitenseizoen en creëer je in een handomdraai een oase van rust!

Tags: overkapping terras, terrasoverkapping aluminium, afdak terras, overdekt terras, overkapping,, tuinoverkapping, overkapping tuin